Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

4 tipuri de cadouri pentru copii cu care nu dai niciodată greș


Tocmai ai fost invitat la un eveniment special din viața bebelușului prietenilor sau al familiei tale? Ei bine, află că orice moment de acest tip are un anumit ritual care trebuie urmat de fiecare invitat în parte. Indiferent că vorbim despre botez, ziua onomastică sau tăierea moțului, bebelușii sunt în centrul atenției. În timp ce nașii și părinții au rolurile lor bine stabilite, restul invitaților se pot bucura de un ritual ce presupune un nivel mai mic de pregătire – acesta implică, în cele mai multe cazuri, găsirea cadoului potrivit pentru tipul sărbătorii și concentrarea pe ținută. Oricând ești în căutare de inspirație pentru tipurile de cadouri pe care le poți oferi micuților, descoperă toate informațiile necesare alături de noi, în rândurile de mai jos.

  1. Jucării peste jucării

Este de la sine înțeles faptul că orice bebeluș adoră jucăriile. Această afinitate se va păstra ani buni de la naștere, dat fiind faptul că cei mici au nevoie de diferite elemente pentru a se dezvolta atât intelectual, cât și fizic. De cele mai multe ori, jocurile pentru copiii cu vârsta de până la un an sunt interactive și destul de intuitive, pentru a-i ajuta să se dezvolte armonios. Pe acestea le vei putea găsi în categoria de cadou copii 1 an, alături de alte alegeri chiar mai utile – cum sunt păturicile sau prosoapele cu glugă.

  • Pilotă și sac de dormit

În cazul în care sărbătoritul este fie un nou-născut, fie împlinește un an, este ideal să achiziționezi pentru el o pilotă sau un sac de dormit. Acestea sunt elemente imperios necesare și folosite de părinți, care îi ajută foarte mult și îi conferă micuțului, în același timp, un somn liniștit și odihnitor. În plus, materialele din care sunt confecționate sunt delicate cu pielea bebelușului. Cei de la La Petite Armoire pun la dispoziție câteva dintre cele mai frumoase și mai aspectuoase modele existente pe piață, la prețuri ideale și rezistente pe termen lung.

  • Scăunel pentru mașină

Îți place să petreci timpul cu bebelușul tău, însă nu poți renunța la mașină? În zilele noastre, poți îmbina cele două activități simplu și rapid. Folosirea unui scăunel de mașină este una dintre cele mai bune idei în ceea ce privește copiii, ceea ce face ca fiecare părinte să aprecieze utilitatea lui. De aceea, un astfel de cadou este extrem de practic și o reală investiție pentru a le ușura munca părinților. În calitate de invitat, poți fie să îl achiziționezi singur, fie să apelezi la ajutorul celorlalți invitați și, astfel, să le oferiți proaspeților părinți un cadou care să le fie util pe termen lung.

  • Album foto personalizat

Imortalizarea unor momente atât de importante din punct de vedere sentimental (și emoțional) este o etapă foarte rar omisă de părinți. În cazul în care ai o relație specială cu ei, poți să creezi un album foto personalizat cu câteva dintre fotografiile voastre reprezentative. Cum astfel de cadouri sunt menite a fi păstrate, poți lăsa mai mult de jumătate din album gol, pentru a putea fi umplut cu poze în care să fie prezent cel mic. Pe măsură ce acesta crește, se dezvoltă și cunoaște lumea din jurul său, va descoperi și acest album – care, în ceea ce privește valoarea, este neprețuit.

Asigură-te că înainte de a-ți face apariția la momentele importante din viața celui mic ai la îndemână cadoul potrivit – personalizat, zgomotos sau foarte pufos, acesta va fi foarte apreciat de părinți și folosit cu mare drag de cel mic.

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *