Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Uncategorized

Alege din gama impresionantă de finisaje de la Gudart. Tot ce ai nevoie în materie de gresie și parchet

finisaje de la gudart.ro

Finisajele pentru acasă le poți comanda de la Gudart. Acest magazin online dispune de o gamă impresionantă de gresie, faianță și parchet adusă din Italia astfel încât stilul acestora se încadrează în trendurile actuale, iar calitatea lor este ireproșabilă. Poți găsi aici astfel de finisaje care cu siguranță vor fi pe gustul tău.

Prețurile sunt accesibile astfel încât poți comanda tot ce ai nevoie. Dacă vrei să aduci un plus estetic unei camere poți comanda și un tapet. Este aplicat în general pe peretele din dormitor, cel din spatele patului pentru a aduce un plus de culoare sau pentru a completa perfect stilul pentru care optezi privitor la această încăpere. Te poți juca așa cum îți dorești și poate descoperi un model inedit pe care să îl aplici chiar în living, așa că nu ezita să consulți gama disponibilă la Gudart.ro.

Parchet sau gresie – aceasta este întrebarea

Poți opta pentru amândouă pentru că este o alegere pe care mulți o fac. În dormitoare alege parchetul. Astfel vei avea niște camere ce redau un sentiment mai cozy și poți călca pe o suprafață mai caldă când te cobori dimineața din pat.

Pentru bucătărie, hol, living alege gresia pentru că este mai utilă și o poți curăța mai repede. În general pentru casele cu etaj, dormitoarele sunt la etaj sau mansardă și camerele comune sunt jos, deci alegi parchet pentru partea de sus și gresie pentru partea de jos.

Te poți bucura de designul oricărei plăci de gresie de pe site. Poate le preferi pe cele cu aspect de marmură care sunt timeless și care au disponibile și variante de faianță în același stil. Cele în nuanțe de verde sunt o încântare pentru ochi, iar dacă nu le poți alege pe cele cu forme geometrice neregulate. Într-o casă cu accente neomoderniste nu  poate lipsi gresia neagră care este foarte elegantă și la care poți adăuga plăci de faianță care au accente aurii, pentru pereți.

Orice preferințe ai, cu siguranță vei descoperi la acest magazin online variante care să te încânte și care vor ajunge acasă la tine în scurt timp. Te vei îndrăgosti de modelele disponibile și cert este că vei scăpa de o grijă după accesarea site-ului – alegerea finisajelor. Aici le vei găsi pe cele potrivite pentru casa ta!

Contact:

0728 932 090

office@gudart.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *