Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Alege o instalatie de irigare prin picurare iar culturile tale vor creste armonios


Din pacate, seceta reprezinta un fenomen cu care ne confruntam tot mai des. Fara apa, culturile nu vor putea creste, iar noi nu vom mai putea strange roadele acestora. Pentru a diminua considerabil efectele lipsei ploii, trebuie cautata o alternativa.

O solutie pe care foarte multi gradinari o considera salvatoare este reprezentata de montarea unei instalatii de irigat: www.regalfermierul.ro/sisteme-si-accesorii-irigatii . Daca te intrebi de ce aleg cei mai multi aceasta metoda, atunci trebuie sa afli ca este mai mult decat confortabil si in acest mod se va putea mentine umiditatea solului, iar tu vei avea posibilitatea de a utiliza furtunul mult mai rar sau deloc.

Afla care sunt avantajele utilizarii unei instalatii de irigare prin picurare

Aceste instalatii de irigat pot prezenta o multitudine de beneficii, pe care nu ti le poate asigura nicio alta metoda de irigare. Asa ca, daca inca mai ai retineri in ceea ce priveste achizitionarea unui astfel de sistem, cu certitudine ceea ce vei afla te va convinge.

Sistemul de irigare poate fi utilizat atat in sere, gradini, iar pentru culturile tale din camp poate fi solutia salvatoare. Distribuirea apei va avea loc prin mici orificii de la nivelul furtunului respectiv.

Pentru ca investitia intr-un astfel de sistem inseamna si o economie in ceea ce priveste bugetul, unul dintre principalele motive pentru care este ales un asemenea sistem tine de eficienta dozarii apei, in acest mod fiecare planta primeste cantitatea optima de apa, nu cea insuficienta sau dimpotriva.

Pentru ca vei avea posibilitatea de a doza in mod eficient apa si de a o distribui doar in zonele in care iti doresti, se va reduce in mod considerabil consumul de apa, deoarece aceasta va ajunge doar la plantatii, nu si in alte zone ce nu prezinta un interes.

Un aspect foarte important pentru care multi agricultori prefera sa achizitioneze o astfel de instalatie este in legatura directa cu faptul ca odata cu irigarea se pot distribui atat fertilizatori, cat si ingrasaminte pentru sol.

Un aspect ce trebuie punctat se refera la faptul ca trebuie sa stii cu exactitate destinatia pe care o va avea sistemul, pentru a avea in vedere si accesoriile pe care este necesar sa le achizitionezi, in functie de terenul pe care urmeaza a fi montata instalatia.

In functie de terenul pe care urmeaza sa montezi o instalatie de irigare prin picurare, ai posibilitatea de a opta pentru o banda de picurare sau un sistem de irigare prin tub.

De asemenea, o optiune pe care nu o poate asigura o alta modalitate de a uda solul este reprezentata de temporizare, asadar programatoarele au rolul de a porni sau opri intalatia de irigare, la intervale de timp prestabilite.

Descopera promotii incredibile

Compania Regal Fermierul este tanara si vine in intampinarea clientilor doar cu produse de inalta calitate, perfect adaptate in functie de cerintele pe care le ai. Pe site ai la dispozitie o intreaga gama de seminte de legume, unelte, dar si multe alte articole destinate gradinaritului.

Specialistii de la regalfermierul.ro iti pot sta la dispozitie cu toate detaliile despre fiecare produs si iti pot oferi si consultanta de specialitate, pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere pentru gradina ta.

De ce sa alegi un sistem picurare de la Regal Fermierul? Deoarece iti ofera calitatea de care ai nevoie.

Profita de cele mai noi promotii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *