Go to ...

Ziare Gorj

aflam tot

RSS Feed

Am gasit verighete din aur alb la un pret bun in online si mi-am salvat nunta


Stiti cum se spune, graba strica treaba. Asa mi s-a intamplat si mie cand mi-am organizat nunta. Toate pregatirile ne-au cam coplesit, asa ca am incercat sa facem si noi ce s-a putut. Am reusit sa gasim restaurant si sa trimitem si invitatii dragute, sa avem confirmari cat mai multe. Ceea ce am neglijat de la inceput au fost verighetele. Am zis, hai sa le lasam ultimele pentru ca le gasim oricand. Totul era gata, nunta era pentru o luna si noi nu aveam verighete.

Am mers la o bijuterie, domnul de acolo a zis ca ne ajuta, eram in plan. Numai ca dupa doua saptamani ne-a zis ca nu le mai poate face pentru ca trebuia sa plece pentru o perioada din oras. Si uite asa, eram cu 14 zile inainte de nunta si verighete ioc. Ca sa nu ne mai complicam iar cu alt bijutier am cautat online verighete din aur alb personalizate, de preferat facute manual de oameni cu experienta.

In 30 de minute am gasit ce aveam nevoie, am discutat, am dam masurile, am ales tipul de aur si designul, am adaugat si niste pietre pretioase si inelele erau gata. In cinci zile am avut produsele la usa, doua verighete din aur alb superbe, cu garantie pe viata si un design impresionant. Orice probleme aveam puteam sa le trimitem inapoi pentru verificari si reparatii, le-am primit in cutii superbe, numai bune de folosit la nunta.

De asemenea, specialistii magazinului online ne-au ajutat cu sfaturi de achizitie si cu idei, am avut de ales din zeci de modele diferite si din n tipuri de personalizari. Asa ca la final am avut verighete care aratau superb si erau perfecte pentru noi. In ziua nuntii am avut verighetele, totul a decurs bine si am putut rasufla linistiti. Daca nu era online-ul nunta noastra nu mai era asa de frumoasa si de reusita.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *