Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Amenajări interioare pentru garsoniere mici


Spațiul este problema principală când vine vorba despre garsonierele mici, la care se adaugă și lipsa inspirației în ceea ce privește amenajările interioare pe care le-ați putea face.  În primul rând, amenajarea în cazul unei garsoniere mici, trebuie să se facă în funcție de spațiile de depozitare.

Pentru a nu avea prea multe spații de depozitare care să aglomereze zona, se poate opta pentru spațiile foarte înalte, cum ar fi dulapurile până în tavan sau la folosirea unor cutii de depozitare care se pot pune fie pe o bibliotecă, fie sub pat. De asemenea, mizați pe culori deschise în amenajarea interioară, precum și pe oglinzi, aceste elemente oferind o iluzie optică a măririi spațiului disponibil.

Un alt truc eficient poate fi folosirea perdelelor din tavan până în podea pentru a separa patul de restul încăperii – nu este nevoie să se taie din spațiul avut, însă se poate adăuga această delimitare între spațiul de dormit și cel de stat. Nu uitați să fiți atenți la detalii – patul sau canapeaua să vină cu lăzi de depozitare, iar luminile să fie suspendate din tavan, nu să ocupe loc la sol.

Creativitatea nu ar trebui să fie gestionată de spațiul avut la dispoziție. Pe amenajaricreative.ro aveți acces la diferite inspirații pentru amenajarea tuturor camerelor dintr-o casă, de la baie, până la dormitor. De asemenea, veți regăsi și sfaturi pentru o amenajare creativă de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *