Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Case la cheie în Targoviste Dambovita

Au mai ramas 5 case la 98.000 euro! Cumpărați-vă casa de vis astăzi și achitați-o în numerar sau plătiți-ne mai târziu (plata în rate valabilă)!

AMS GRAND HOUSE CONSTRUCT ofera case la cheie în Targoviste Dambovita. AMS Grand House este o companie de constructori imobiliari cu 20 ani experiență în domeniul construcțiilor.

Dacă ești gata să cumperi o casă nouă, consultă acest articol. Dacă ești serios cu privire la cumpărarea unei locuințe, atunci ar trebui să fii atent la prețul locuințelor și la plata lunară a ipotecii.

Iată o întrebare pentru dvs.: Dacă ați dori cu adevărat să vă îmbunătățiți casa, ce ați face? Vezi oferta la case durabile la cheie in Dambovita Targoviste si profita de una dintre cele mai bune oferte ale momentului. Există o mulțime de spațiu pentru creativitate în proiectarea unei locuințe, iar modul în care o planificați este la fel de important ca și a decide ce caracteristici doriți și de câte camere aveți nevoie. Un exemplu excelent în acest sens este această casă incredibilă pe care am văzut-o recent, care este construită de un arhitect și constructor care lucrează împreună din 2008.

Casa Grand House, situată în centrul localitatii Matraca, este o poziție perfectă pentru a trăi, de a te bucura de priveliști frumoase și a învăța despre istoria orașului Targoviste prin cultura sa bogată. Designul exterior se bazează pe o clădire britanica veche, cu detalii complicate, în timp ce designul interior al casei a fost inspirat din diferite stiluri, cum ar fi arhitectura contemporană sau mobilierul la care puteti face imbunatatiri profitand de oferta actuala.

Acest site web cu proprietăți din România au pus calitatea inainte de toate la casele la cheie din Dambovita care sunt disponibile pentru achiziționare. Acestea sunt situate in localitatea Matraca Dambovita la 3,5 km de Targoviste si pot fi achizitionate fara nici un fel de avans.

Echipele Si Casele Bune Sunt Greu de Localizat

Stim că sună a cliseu dar este pura realitate: „Lucrez în industria care construiește case, și sunt șomer de două săptămâni. De obicei, am un interviu de angajare aliniat la fiecare două până la trei săptămâni, dar în această săptămână am fost concediat de la poziția mea actuală fără nici un avertisment. Nu numai că firma mea se închide, dar șeful meu pleacă și el. Ne cunoaștem de ani de zile, așa că totul e foarte confuz.”

Aceste case sunt construite de o echipa care lucreaza impreuna de 18 ani, a fost marturia sefului de santier AMS Grand House cand a fost intrebat cum au reusit sa ridice aceste case la cheie oferite acum de AMS Grand House.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.