Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Cele mai bune idei de pus în practică dis-de-dimineață


Pentru mulți dintre noi, dimineața este momentul în care somnul este cel mai dulce. Chiar dacă am dori să mai petrecem câteva ore dormind, de cele mai multe ori suntem puși în fața realității, respectiv a necesității de a ne trezi. Tocmai din acest motiv, este indicat să avem parte de o trezire care să ne motiveze să dăm tot ceea ce avem mai bun în noua zi. Potrivit specialiștilor, dimineața este perioada ideală pentru creație și energie, întrucât în aceste ore creierul este cel mai activ. Pe măsură ce ziua trece și noaptea vine, funcțiile noastre își reduc din activitate, semn că organismul are nevoie de odihnă pentru o nouă zi. Până atunci însă, am pregătit pentru tine cele mai bune idei de pus în practică dis-de-dimineață din care să alegi!

  1. Alergare ușoară timp de 30 de minute

Dacă unul dintre scopurile pentru anul în curs este să slăbești sau doar să te păstrezi în formă, avem soluția pentru tine. 30 de minute de alergare ușoară te vor ajuta să ajungi la kilogramele dorite, în doar câteva săptămâni. Prin antrenamentele de tip cardio, cum este joggingul, sângele este pus în mișcare, iar membrele corpului sunt active. În plus, vei avea ocazia să scapi și de excesul de apă, prin transpirație.

  • Mic dejun bogat în vitamine și nutrienți

O altă recomandare în ceea ce privește perioada dis-de-dimineață este să consumi un mic dejun bogat în vitamine și nutrienți. Fie că apelezi la legume și proteine, fie la cereale, este foarte important să nu sari peste această masă – indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Micul dejun îndeplinește un rol esențial în alimentația noastră, motiv pentru care, atunci când acesta lipsește pentru mai multe zile la rând, te-ai putea confrunta cu diferite probleme de sănătate.

  • Fă un duș fierbinte

Pentru a te bucura de dimineață în cel mai bun mod, imediat după somn este indicat să faci un duș fierbinte. Acesta te va trezi și pregăti pentru ziua de lucru, ajutându-te să ai parte de cel mai plăcut look. În plus, pielea ta se va simți curată, precum și parfumată. Această recomandare se aplică nu doar celor care sunt nevoiți să plece de acasă, ci și celor care lucrează din intimitatea propriei locuințe. În doar câteva minute, vei fi gata să faci față noilor provocări de peste zi!

  • Consultă-ți horoscopul

La ora actuală, fiecare dintre noi știe ce este un horoscop și care este rolul acestuia. Ei bine, dacă vrei să ai parte de mici indicii cu privire la modul în care va decurge ziua ta, este imperios necesar să aloci câteva minute pentru a-l citi – chiar online. Un altul pe care ți-l recomandăm este ceea ce se numește horoscop chinezesc, care este și cel mai vechi. Acesta are o istorie în spate de mai bine de 3000 de ani, foarte interesantă și plină de curiozități.

Bucură-te de primele ore ale dimineții, apelând la cele mai bune idei pe care specialiștii le-au ales pentru tine.

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *