Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Uncategorized

Colanți de zi cu zi și colanți sport – Tendințe imprevizibile

Tendințele sunt imprevizibile. Singurul lucru pe care designerii îl spun cu încredere este feminitatea în modă, ceea ce înseamnă imagini elegante, care nu pot fi prezentate fără colanți. Sunt un detaliu important și semnificativ al unui stil bine gândit și pentru a fi potrivite, merită să iei în considerare modelele diferite de colanți. Îmbrăcămintea care îmbrățișează silueta, este o tendință la modă și populară pentru fiecare femeie, atâta timp cât apare silueta dorită, subțire. Dar cum poate fi realizată silueta de vis? Cuvântul magic este ˝colanți˝. Elasticitatea colanților se obține prin înlocuirea firelor individuale de bumbac cu fibre extensibile în țesătură. Interacționând cu căldura corpului tău, fibrele elastice adaptează bumbacul inelastic la silueta ta. Rezultatul sunt colanții care îmbrățișează silueta, și care arată ca și cum ar fi fost făcuți pentru tine. 

Colanți – Caracteristici

Datorită adaptabilității sale, moda cu colanți este extrem de flexibilă. Iarna poți crea cu colanți stiluri la modă pentru Crăciun, care îți pun în evidență șoldurile, iar vara când lucrezi la silueta ta. Cine nu-și dorește o modă care să fie atât de optim adaptată propriilor nevoi? Colanții elastici sunt deosebit de populari. Colanții la modă se potrivesc perfect cu tricouri, bluze, pulovere, hanorace. Datorită procentului mai mare de întindere îți îmbrățișează corpul într-o manieră măgulitoare. De asemenea, garantează un nivel ridicat de confort, deoarece chiar și atunci când alergi, când te așezi pe scaun, când faci jogging se simt ca o a doua piele. În tendințe sunt colanții cu topuri sau tricouri pe care le porţi sub bluze deschise. Talia este slăbită optic și în același timp te face să arăți ca o persoană sportivă. Colanții de damă pot fi purtați cu tocuri, cu platforme, cu balerini, cu teniși și adidași și practic cu orice tip de încălțăminte.

Colanți sport pentru toate femeile

Au trecut vremurile în care doar fetele tinere puteau purta modele frumoase de colanți sport în sălile de sport. Acum toate femeile pot purta îmbrăcăminte fitness de calitate, cu un design atractiv, care le îmbunătățește silueta. Nu mai trebuie să abuzezi de pantaloni de trening ieftini. Datorită materialelor precum lycra, femeile se pot simți confortabil și la modă pentru a practica orice sport. Poți găsi o varietate de colanți sport, cum ar fi:

  • Colanți sport transparenți. Cu transparență totală sau parțială în partea de jos. Poți fi sexy în timp ce faci sport.
  • Colanți sport originali. Colanții sport originali pot fi găsiți în toate culorile, fiind imprimați cu sigla de marcă. 
  • Colanți sport brocart. Colanții de brocart sunt cunoscuți și sub denumirea de colanți brazilieni sau columbieni.
  • Colanți sport pirat. Sunt cei mai folosiți colanți sport pe timpul verii. De asemenea, sunt ideali pentru alergat pe căldură.
  • Colanți sport termici. Sunt colanți speciali care te protejează de frig și de asemenea, pot fi purtați pentru cățărări pe munte.  Vei fi la modă chiar dacă vremea nu este bună.
  • Colanți sport cu imprimeu animal. Modelele de colanți sport cu imprimeuri animale sunt la modă de mult timp. Sunt potriviți pentru antrenament la sală.
  • Colanți kiwi. Sunt cei mai la modă colanți sport în acest moment. Modelează silueta până la 70%.
  • Colanţi sport pentru biciclişti. Sunt colanţi la modă pe care îi poartă chiar și vedetele.
  • Colanți sport pentru aspectul urban. Acest tip de colanți sport pot fi utilizați la alergarea zilnică.
  • Colanți sport colorați în culoarea corpului. Sunt cei mai sexy colanți sport clasici. Se adaptează corpului tău și sunt ca o a doua piele.

Chiar dacă șocul de lumină nu se încadrează în cadrul imaginii tale personale, modelele color nu merită în niciun caz evitate. În plus, designerii acestui sezon nu sunt de acord cu culoarea exactă a colanților la modă și oferă aproape întreaga paletă de culori, oferind colanți sport pentru fiecare gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *