Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Criterii de alegerea a corpurilor de iluminat


Iluminatul intr-o incapere joaca un rol important, intrucat ofera o imagine perfecta a unui loc spatios. Amplasarea si tipul sunt aspecte importante ale designului interior si functioneaza impreuna cu selectiile de culori, dimensiunea camerei, disponibilitatea luminii naturale si selectarea mobilierului. Elementele care se reunesc cand se obtine o iluminare potrivita transforma o camera intr-o combinatie perfecta de functionalitate si stil.

Iluminatul este un aspect important al designului interior, deoarece imbunatateste atractivitatea estetica si creeaza starea de spirit si ambianta unui spatiu de locuit. Corpuri de iluminat care lumineaza o camera creeaza un mediu sigur si confortabil, pe langa faptul ca adauga stil decorului interior. Lumina este elementul principal care confera camerei un aspect special si o transforma intr-o combinatie perfecta de functionalitate si stil. Pe langa faptul ca joaca un rol functional, creeaza un spatiu dinamic vizual. Iluminatul poate crea sau rupe ambianta unei camere. Prin urmare, iluminarea corespunzatoare este un element important in decorarea caselor tale.

Tipuri de iluminat pentru a crea designuri interioare frumoase:

Exista o varietate de moduri in care iluminarea poate fi pusa in aplicare intr-o camera pentru a crea un design placut.

1. Iluminarea ambientala poate sa lumineze si sa sporeasca stralucirea camerelor. Lanternele si aplicatiile de perete pot produce un efect de iluminare ambientala. Folosirea intrerupatorilor cu dimmer poate modifica, de asemenea, atmosfera camerei pentru a obtine aspectul.

2. Iluminatul cu accent evidentiaza caracteristicile arhitecturale ale unei case precum peretii si obiectele din camera. Corpurile de iluminat creeaza o iluminare cu efect de accent. Iluminatul cu accente poate fi implementat pentru a proiecta si a arata o piesa de arta sau o fotografie.

3. Iluminarea pentru sarcini incorporata in designul interior asigura iluminare localizata in zone speciale de activitate. Acest lucru este utilizat in general in spatiile de lucru pentru a va ajuta sa indepliniti sarcinile zilnice. Intrucat iluminarea estetica este ca o piesa de arta decorativa si este utilizata pur pentru a infrumuseta decorul camerelor. Luminile suspendate pot completa perfect decorul camerelor.

Importanta iluminatului in designul interior:

Fara o iluminare adecvata arhitectura interioara nu poate fi experimentata la maxim. O iluminare buna asigura o atmosfera calda, primitoare si functionala in casa dvs. Prin urmare, selectia de iluminare adecvata este elementul cheie in designul interior, deoarece imbunatateste totul intr-o camera – de la mobilier, pardoseala, accesorii, finisaje si texturi. Utilizarea creativa a iluminatului poate infrumuseta proiectul dvs. de decorare. Implementati diferite tipuri de iluminat pentru a va face casa o vitrina frumoasa. Armaturile luminoase si lampile alese pentru a complimenta stilul si decorul camerei au un potential aparte care sa ofere vitalitate spatiului. Da, selectia luminii potrivite va poate ajuta sa obtineti un echilibru perfect intre stil, confort si practic pentru a crea interioare estetice frumoase, dar functionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *