Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Casa si gradina

Cu o hidroizolatie de terase pentru bloc stii ca ai blocul asigurat si locatari multumiti

Iarna e pe sfarsite si primavara bate la usa cu tot cu vreme frumoasa, dar si cu mai multe ploi puternice. Si daca vine primavara vor urma din ce in ce mai multe perioade de instabilitate care vor afecta destul de mult blocurile, acoperisurile lor.

Hidroizolarea acoperisului de la blocuri este o operatiune care se repeta la o anumita perioada de timp, structura blocului are de suferit daca sunt infiltratii la fiecare ploaie, vecinii de la ultimele etaje vor avea o viata de cosmar fara ea.

Materialele moderne permit hidroizolatii rapide si rezistente, costurile nu mai sunt asa de mari, punerea in opera e rapida si e foarte simplu sa aplici orice hidroizolatii de calitate.

O optiune pentru asociatiile care vor sa faca hidroizolatii cu rezistenta mare pe termen lung poate fi o hidroizolatie terase bloc cu poliuree. Da, stim, suna destul de ciudat, insa in spatele denumirii se ascunde un produs bicomponent pentru uz profesional pe care vi-l poate pune la dispozitie orice firma specializata in hidroizolatie terase bloc.

Prin ce se diferentiaza el de hidroizolatia clasica. Are rezistenta ridicata la rupere, flexibilitate mare, rezista bine la atacurile agentilor chimici, se poate aplica pentru impermeabilizarea suprafetelor mai mari sau mai mici de la orice bloc, nou sau vechi.

Aderenta este foarte buna in cazul poliureei, intarirea e rapida, pelicula formata e una continua, cu flexibilitate ridicata. In 2-3 minute deja ai suprafetele dorite impermeabilizate, nu ai solventi daunatori in ea, se intinde si se aplica simplu, nu se rupe, sigileaza orice fisuri existente si gauri mai mari, nu pune presiune marepe constructii sau structuri existente.

Daca vrem o lucrare de calitate la blocuri vom apela la firme cu experienta, poliureea se aplica cu aparate de pulverizare la temperaturi foarte mari.

Proprietatile mecanice ale poliureei se pastraza destul de bine in timp, nu va trebui sa refaceti hidroizolatia, proprietatile mecanice si rezistenta sunt intacte si dupa n ani, suprafetele hidroizolate sunt protejate excelent impotriva radiatiilor solare.

Aderenta buna si membrana sigura care apare dupa aplicarea poliureei in mod profesionist garanteaza si o densitate ridicata si un strat protector obtinut excelent pentru acoperisurile blocurilor. Poliureea este ecologica, deci nu vom polua daca o vom utiliza frecvent, se rigidizeaza si protejeaza toate suprafetele de uzura sau de coroziune.

Doar personalul calificat si experienta firmelor va pot asigura hidroizolatii perfecte din toate punctele de vedere, asa ca data viitoare cand vei hidroizola acoperisul blocului puteti apela la specialisti care lucreaza cu poliuree.

Firmele cu experienta vasta in domeniu sunt usor de gasit in online, cele cu peste 20 de ani de experienta ofera si garantii extinse pentru lucrari si puneri in opera care respecta toate standardele de calitate. Costurile nu sunt foarte mari, sunt oricum mai mici si se amortizeaza daca ne gandim la calitate materialelor folosite si la rezistenta lor excelenta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *