Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Cu rotile electrice transformi bicicleta veche intr-una noua si adaptata evolutiilor tehnologice


Te-ai cam saturat de distantele foarte mari parcurse in cateva ore cu bicicleta si vrei sa incerci ceva nou? Gratie tehnologiei moderne si ideilor inovatoare puse in practica in fabricile de biciclete a aparut pe piata si roata electrica. Spre deosebire de o banala roata de bicicleta, cea electrica te ajuta sa parcurgi rapid orice distante, nu mai depui efort si ai timp sa admiri si peisajul superb din jurul tau.

Autonomia rotii e de 48 de ore, viteza maxima atinsa e de 30 km pe ora, puterea e de 240 de w. Aceste date iti spun un singur lucru: te poti baza oricand pe o roata electrica. Roata este versatila, transformi bicicleta intr-una electrica, se instaleaza in cateva minute, se inlocuieste roata frontala, 48 de km se parcurg dintr-o singura incarcare.

Pozitia de pe bicicleta si accesul la pedale si ghidon nu sunt afectate, bateriile se reincarca in timpul mersului, cablul usb al rotii permite incarcarea telefonului, pantele si rampele pot fi traversate cu usurinta. Cu functiile Bluetooth si conectarea directa la smartphone, rotile electrice sunt usor de folosit si pot transforma bicicleta veche intr-una de ultima generatie, fara a investi neaparat intr-una noua sau a „tuna” cat se poate bicicleta. Cele trei viteze si display-ul LCD mare care indica viteza de deplasare, nivelul bateriei si km parcursi, viteza in care este bicicleta sunt alte doua caracteristici care recomanda rotile electrice pentru bicicletele care au nevoie de un boost modern si de design.

Rotile electrice se pot schimba la nevoie, au garantie extinsa, se livreaza rapid de firmele producatoare, nu te vor lasa la greu si te vor ajuta sa ajungi la birou sa sa schimbi un rand de haine de la atata pedalat. Cu rotile electrice esti si in siguranta, pentru ca viteza e usor de controlat, poti frana cand doresti si poti avea control total asupra bicicletei oricand doresti.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *