Go to ...

Ziare Gorj

aflam tot

RSS Feed

Cum stă treaba cu protestele din România? Avem nevoie de un nou sistem!


Deci oamenii vor să schimbe actualul Guvern. Bun, schimbăm actualul Guvern. Până la noi alegeri, până când o să câștige alt partid majoritatea, Guvernul tot de PSD o să fie făcut. Liviu Dragnea, fiind șeful partidului, normal că o să comande legi și pentru el, să nu cumva să intre pe la pușcărie.

Pleacă hoții, vin hoții!

Să zicem că la următoarele alegeri o să piardă PSD-ul. Ce garanție avem noi că noul partid ce o să  guverneze România o să facă ceva bun, o să fie cinstit. Păi nu avem nicio garanție.

De la revoluția din 1989 am fost păcăliți. De multe ori am fost nevoiți să alegem răul cel mai mic. Am sperat că o să fie mai bine și a fost din ce în ce mai rău.

Care-i soluția?

Actualul sistem a fost proiectat greșit. Decât să ieșim în stradă fără să avem pentru ce să luptăm, mai bine stăm acasă. Trebuie să gândim un nou sistem, să găsim un lider bun,  după care să ieșim cu toții în stradă.

Cei ce nu doresc schimbarea întregului sistem, o să pună jandarmii să-i apere. Să schimbăm sistemul în mod pașnic, jandarmii, poliția și armata trebuie să fie de partea noastră. Trebuie să gândim bine problema, n-are rost să ajutăm alte partide să câștige voturi pe spatele protestelor, dacă nu vin cu ceva nou, bun pentru țara asta atât de frumoasă.

Până atunci, să încercăm să ne schimbăm fiecare gândirea în bine, să nu mai credem tot ce auzim, să lăsăm deoparte tot ce-i rău.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *