Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Fashion

Cum trebuie sa fie portofelul potrivit pentru un barbat?

Portofel barbati piele reprezinta un accesoriu elegant ce ofera posesorului un aer rafinat si elegant. Acesta reprezinta un cadou perfect mai ales acum cand se apropie Craciunul. Portofelul este accesoriul indispendabil pentru un barbat, care trebuie sa aiba anumite calitati si specificatii ce tin de design, textura, culoare si calitate.

Hai sa aflam impreuna trasaturile pe care trebuie sa le aiba gama de  portofele barbati piele pentru a putea face o achizitie smart si satisfacatoare pentru omul drag.

Portofelul pentru barbati Pierre Cardin

Tendintele in 2020 pentru alegerea portofelelor perfecte tine seama de material, model dar si de volumul incapator pe care acestea le detin. Un astfel de model este portofel barbati pierre cardin.

Pierre Cardin  este un portofel asa cum fiecare barbat ar trebui sa aiba: de calitate si foarte elegant si accesibil Acesta este un portofel simplu si special datorita faptului ca apartine unui brand renumit pentru produele sale de inalta calitate. Drept urmare, calitatea inspirata de acest accesoriu este la un nivel inalt.

Porofelul a fost realizat din piele naturala, ceea ce inseamna ca este un portofel rezistent care isi va pastra aspectul atragator o perioada indelungata de timp. Compartimentarea din interior este si ea foarte atragatoare. Exista suficiente separatii pentru bani, documente si alte lucruri. Astfel, acest lucru inseamna ca vei avea acces la ele foarte rapid si vor fi pastrate in inalta siguranta.

Portofelul de barbati din piele naturala este un accesoriu smart-casual, usor de asortat. Modelul subtire, bine compartimentat permite purtarea in buzunarul sacoului sau al pantalonilor fara a da un aspect neplacut.

Totodata, un portofel masculin este un cadou perfect fie ca alegi sa il oferi tatalui tau, fratelui, iubitului sau sotului ori unui prieten. Cu siguranta acesta va fi incantat de el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *