Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

De ce ai nevoie de un dispozitiv anti jder?


Metodele de prevenire trebuie implementate devreme pentru a mentine o casa fara pradatoare. Pradatoarele se reproduc rapid, iar populatiile mici devin pericol pentru pasarile din curte. Pentru locuitorii din mediul rural, care au pasari de curte – pui, gaste, curcani, etc., exista o problema serioasa de a proteja pasarea de jderi si dihori si alti reprezentanti de pradatorilor de curte. In timpul iernii, aceste animale se stabilesc in apropierea locuintei umane – in hale, in hambare, in anexele casei si unele chiar in podul  casei. Jderii si dihorii se deplaseaza in sezonul de iarna mai aproape de locuintele oamenilor,  din cauza faptului ca nu mai este atat de usor pentru ei sa-si ia mancarea de pe camp sau din  padure. O persoana are toate pasarile intr-un singur loc si deci, este mai usor sa intre acolo si sa aleaga cel mai gras individ.

Cum poti scapa de jderi

 

Beneficiile pe care le pot aduce aceste pradatoare oamenilor, este faptul ca distrug sobolanii si soarecii. O fac mult mai eficient si mai rapid decat pisicile. Intr-o casa in care a intrat un jder sau un dihor, toate rozatoarele dispar intr-o saptamana. Insa, de multe ori ataca pisicile. Exista cateva modalitati bine cunoscute de a scapa de aceste pradatoare. Cea mai buna metoda este cumpararea unui dispozitiv anti jder.  Cele mai bune dispozitive impotriva jderilor, pot fi gasite in magazinul online de specialitate. Acestea sunt instalate in locurile cele mai probabile in care apar jderii, si anume, in mansarde si in custile pasarilor de curte.

Un dispozitiv anti jder functioneaza pe cel mai nou principiu de inalta frecventa- ultrasonic si nu necesita eforturi in timpul instalarii. Dispozitivul poate fi instalat in orice loc uscat, de exemplu intr-o masina, intr-un garaj sau in casa, fiind ideal pentru protejarea autoturismelor parcate pentru o perioada lunga de timp.
Atunci cand se utilizeaza baterii alcaline cu mangan alcalin, dispozitivul poate functiona timp de pana la 12 luni. Dispozitivul anti jder  trebuie instalat in asa fel incat sa nu intre in el apa sau praf. Dispozitivul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a respinge soarecii si alte rozatoare, pisici si caini fara stapan etc.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *