Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

De ce nu trebuie să aștepți atunci când identifici dăunători în spațiile de lucru


Problema gândacilor și a rozătoarelor este una din ce în ce mai des întâlnită și prezentă în ultimii ani. Odată cu dezvoltarea crescută a mediului urban și mutarea continuă a oamenilor în noi spații, și-au găsit locul și numeroși dăunători. Printre aceștia se numără insectele, șobolanii, șoarecii și, nu în ultimul rând, numeroase virusuri și bacterii. Rămâi alături de noi în rândurile următoare și descoperă de ce nu trebuie să aștepți atunci când identifici dăunători în spațiile de lucru!

1. Gândacii se reproduc de până la 50 de ori în decursul a 90 de zile

Potrivit studiilor derulate, acest lucru este extrem de adevărat. Așa se face că actualmente, ei se numără printre cei care depun cele mai multe ouă în cel mai scurt timp. De altfel, sunt atrași de zonele cu dezordine, unde se pot ascunde fără un efort prea mare. Dacă există și resturi menajere, acest lucru este cu atât mai apreciat de ei și pe placul lor.

Pentru a scăpa de insectele și de gândacii din locuință, una dintre cele mai bune soluții este să contractezi firme specializate în servicii de dezinsecție. Prin intermediul soluțiilor pe care le folosesc, acestea te ajută să scapi instant de orice povară cauzată de ei. Mai mult, toate substanțele folosite au fost inițial avizate de Ministerul Sănătății, pentru a fi siguri că nu dăunează sănătății. Poți găsi numeroase servicii de deratizare Constanta la firmele de profil.

2. Bolile purtate de rozătoare au condus la moartea a peste 10 milioane de oameni

Atât șoarecii, cât și șobolanii sunt purtători de boli. În contact cu omul, acestea pot fi letale. Așa se explică faptul că doar în ultimii 10 ani, peste 10 milioane de oameni și-au pierdut viața.

Un lucru interesant despre șoareci este că ei își pot ține respirația timp de 2 minute atunci când stau sub apă. De asemenea, incisivii rozătoarelor nu se opresc niciodată din crescut, ceea ce îi determină să roadă nonstop ceva. Acest lucru se explică prin cele 20 de mese pe care le au pe zi, indiferent de oră.

3. Nu este deloc igienic

Este de la sine înțeles că insectele, rozătoarele și microbii afectează în mod impresionant organismul uman. De altfel, aceștia sunt mereu în căutare de spații lipsite de curățenie, prin care să se poată ascunde. De aceea, nu este deloc igienic să aștepți după ce ai identificat o problemă de acest fel. Pe termen lung, toate aceste lucruri vor ajunge să aibă repercusiuni directe atât asupra oamenilor care lucrează în spațiile respective, cât și asupra produselor depozitate.

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *