Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

De ce să alegi cosmetice naturale pentru tenul sensibil?


Cosmeticele naturale sunt extrem de benefice pentru orice tip de ten, de la cel mixt sau gras, până la cel uscat sau matur. Totuși, principalele avantaje pe care le oferă o gamă de cosmetice naturale sunt mult mai importante pentru un ten sensibil.

Cosmeticele organice , evită toate acele substanțe care pot afecta în mod negativ un ten sensibil: parfum, conservanți sintetici, coloranți artificiali, organismele modificate genetic, uleiul de parafină sau substanțele animale. Toate aceste elemente sunt considerante iritante pentru tenul sensibil și se recomandă evitarea lor în totalitate. De asemenea, aceste cosmetice naturale sunt netestate pe animale, un alt beneficiu important.

Majoritatea ingredientelor de origine naturală au încomponența lor vitamine și minerale care contribuie la calmarea pielii, cum ar fi apa de tei, glicerina vegetală, apa de trandafiri sau uleiul de migdale. Pentru a minimiza riscurile apariției iritațiilor cutanate în cazul unui ten sensibil, se recomandă folosirea produselor cosmetice naturale, în cea mai mare parte a timpului. 

Pe bycodru.com găsești produse special pentru tenul sensibil, dar nu doar atât. Ai ocazie de a alege dintre multiple variante de cosmetice organice concepute și pentru tenul gras, matur, dar și destinate îngrijirii corporale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *