Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

De ce să facem școala de șoferi?


Vrei să ajungi mai repede la destinație, să pleci la drum oricând vrei tu sau pur și simplu te-ai săturat să aștepți autobuzul în stație. Soluția este simplă. O mașină… iar pentru acest lucru mai întâi trebuie să obținem permisul de conducere.

Permisul de conducere se poate obține însa doar după absolvirea unei școli de șoferi și a promovării examenului de conducere.

Școli de șoferi sunt numeroase iar primul pas este alegerea unei școli de șoferi potrivite.

 

La ce sa fim atenți când alegem școala de șoferi

 

Primul lucru este școala de șoferi în sine. Opțiuni sunt multe dar nu toate îți oferă și garanția unor servicii de calitate.

Un pachet complet include 24 de ore de pregătire teoretică urmate de 30 de ore de instrucție practică iar orice ce școală de șoferi ar trebui să respecte acestea.

Bugetul necesar. Prețurile variază în funcție de prestigiul școlii de șoferi și a tipului de mașină. Pentru a putea calcula câți bani trebuie sa scoatem din buzunar pentru o școală, trebuie totuși să luăm în calcul și documentele necesare pentru înscriere, avizul psihologic și examinarea medicală.

În cele din urmă, poate și cel mai important, alegerea instructorului auto. Acesta trebuie să fie și un bun pedagog nu doar un șofer excelent. De instructorul auto depinde ca tu să obții deprinderile necesare pentru a conduce un vehicul iar pentru acest lucru comunicarea și o atmosferă destinsă sunt absolut necesare.

O idee bună ar fi să te documentezi puțin înainte de a  hotărî ce școală de șoferi ți se potrivește. Există forumuri și siteuri de specialitate unde poți afla părerile și experiențele altor oameni. Unul dintre cele mai căutate de către viitorii șoferi este DRPCIV.

Unul dintre cei mai apreciați instructori auto din Gorj este Mladin Robert, instructor auto la scoala de șoferi Copilot din Târgu-Jiu.

Robert îți  stă la dispoziție pentru orice întrebare, sună-l acum pentru a te lămuri, la numărul de telefon –  0762102283.

 

Fie că deții sau nu deja propria mașina, odată cu încheierea școlii de șoferi și a obținerii permisului auto, există multiple avantaje.

Poți obține mult mai ușor un job mai bun, deoarece pentru majoritatea companiilor de top permisul auto prezintă un plus și poți beneficia chiar și de mașină de serviciu.

În același timp cel mai mare avantaj este faptul ca nu mai trebuie să depinzi de nimeni pentru a te putea deplasa oricând spre destinația dorită.

Astfel, fie că este vorba de o necesitate sau crezi că ai o predilecție spre meseria de șofer, nu este niciodată prea târziu pentru școala de șoferi.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *