Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Descopera promotiile la credite rapide de la Provident si alege imprumutul care ti se potriveste!


Creditele rapide de tip IFN, adica cele oferite de o institutie financiara nebancara, inseamna pentru foarte multi dintre romanii cu venituri mici si medii sansa de a-si duce la bun sfarsit planurile.

Iar pentru ca Provident Financial Romania crede in ideea ta si considera ca fiecare imprumut are, de fapt, propria sa poveste, iti pregateste periodic diferite promotii privind acordarea de credite rapide pentru nevoi personale.

Astfel, in momentul de fata, in functie de povestea ta si de nevoile tale, poti alege intre urmatoarele promotii:

  • Credite rapide ProviSenior – La pensie, planurile sunt mai usor de implinit!

Doar acum, ai credite nebancare cu dobanda redusa si Asigurare de Viata si Accidente inclusa gratuit, gratie pachetului special ProviSenior, dedicat pensionarilor care se afla la primul imprumut Provident:

✔ Sume cuprinse intre 500 si 15.000 de lei

✔ Reducere de 10% la rata dobanzii

✔ Rate fixe saptamanale

✔ Asigurare de Viata si Accidente gratuita

Perioada desfasurarii promotiei este 12 mai – 28 iunie 2021, iar regulamentul integral al campaniei este disponibil pe site-ul Provident.ro, alaturi de conditiile de aplicare.

  • Credite rapide promotionale de vara – Bucura-te de vara alaturi de cei apropiati!

Uneori ai nevoie de un mic sprijin, iar Provident Financial Romania stie mereu cum sa ti-l ofere! De aceea, vara aceasta te bucuri de un nou credit promotional:

✔ Sume cu valoarea cuprinsa intre 1.000 si 3.000 de lei

✔ Rate fixe saptamanale incepand de la 19 lei

✔ Asigurare de Viata si Accidente, pentru care poti opta cu fiecare nou imprumut

Perioada promotiei este 01.06.2021 – 26.07.2021, iar regulamentul complet al campaniei (incluzand conditiile de eligibilitate) este disponibil pe site-ul Provident.ro.

Nota: Asigurarea de Viata si Accidente aferenta celor doua credite rapide promotionale mentionate mai sus, oferita in mod gratuit, este optionala in ambele cazuri si este valabila pe toata durata contractului respectiv, pentru ca tu sa te simti mai in siguranta. Fiind un produs optional, oferit doar la cererea clientului, obtinerea Asigurarii nu este obligatorie pentru acordarea creditului si, de asemenea, nu influenteaza in niciun fel conditiile imprumutului acordat. Asigurarea este oferita in parteneriat cu societatea de asigurari Metropolitan Life Asigurari MetLife Europe d.a.c. Dublin – Sucursala Bucuresti, prin intermediul Provident Agent de Asigurare SRL.

Asigurarea de Viata si Accidente pentru creditele Provident acopera urmatoarele riscuri:

– spitalizare rezultata dintr-un accident;

– interventii chirurgicale cauzate de un accident;

– arsuri provenite dintr-un accident;

– fracturi provenite dintr-un accident;

– deces rezultat in urma unui accident;

– deces survenit din imbolnavire.

  • In plus, tot in categoria Promotii – Provident.ro, descopera si campania Recomanzi si castigi, valabila pana pe 30 septembrie 2021, prin intermediul careia poti castiga 300 de lei.

Oricare ar fi povestea imprumutului tau si nevoile tale, cu Provident rezolvi totul mai usor! Suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau completeaza formularul disponibil pe site-ul companiei si in cel mai scurt timp vei fi contactat telefonic de catre un reprezentant de vanzari in vederea preluarii solicitarii tale.

Tags: , , ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *