Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Marketing Opinii Tech

Motivul pentru care ar trebui sa folosiți un director de promovare afaceri locale

director de promovare afaceri

Dacă aveți o afacere, un magazin digital sau un magazin fizic, cea mai bună modalitate de a o promova și de a vă spori lead-urile zi de zi este prin înscrierea afacerii dvs. într-o listă de prezentare. Dacă nu știți deja cum funcționează acest lucru, permiteți-mi să vă spun…

De ce se recomanda promovarea afacerii in directoare

Prin înscrierea afacerii dvs. într-un director de promovare afaceri cum este Copyright-Gratuit.net, creșteți vizibilitatea afacerii dvs. în motoarele de căutare. Acum este simplu să îmbunătățiți vânzările online. Obțineți o crestere semnificativă a reclamei afacerii dvs. + îmbunătățiți autoritatea paginii, ceea ce vă va aduce mai mult trafic către afacerea dvs., (mai multe vânzări). Faptul că afacerea dvs. digitală se află pe un portal ca acesta este o componentă cheie a marketingului în 2022.

De ce director de promovare afaceri locale?

Directorul nostru online vă ajută să vă promovați cu ușurință produsele și serviciile prin Google, Yahoo și Bing. Directorul pentru promovarea afacerilor Copyright-Gratuit.net este conceput pentru listări de afaceri locale. Acest director unde este posibila abonarea anuală primește vizite din majoritatea tarilor Europene și nu numai iar șansele ca dumneavoastră să obțineți noi clienți potențiali de calitate prin listarea serviciului dumneavoastră, a mărcii dumneavoastră, a magazinului dumneavoastră sunt mari.

Înscrierile în directoare sunt una dintre cele mai eficiente strategii SEO, dar există o concepție greșită între listările gratuite și cele plătite. Cele gratuite sunt rentabile, dar pe termen lung, nu vor fi la fel de profitabile ca cele plătite din mai multe motive.

Cele plătite au o aprobare mai rapidă timp mai rapid, poate dura săptămâni pentru ca o listare gratuită să fie postată, durata listării este mult mai lungă (cât atât cât ați plătit să dureze), listările gratuite pot avea o apariție rapidă și vor dispărea înainte de a oricine ar putea găsi site-ul. De asemenea, calitatea listărilor plătite este mai mare, cele gratuite vor sfârși ca linkuri de duzină (spam).


Așadar, dacă doriți să vă promovați afacerea digitală într-un mod eficient, luați în considerare diferența
între listările plătite și cele gratuite. Pentru a încheia, postarea linkurilor pe directoarele de afaceri plătite evita cerinta de linkuri reciproce. Legăturile reciproce pot dăuna unui site web, de aceea o legătură reciprocă nu va concura niciodată cu un link unidirecțional, fiind mult mai valoros pe termen lung.

Ești Afiliat? Cauți o metoda profesională de a prezenta produsele sau serviciile locale?

Ce trebuie să faceți în continuare:

Dacă ați decis că o listare plătită este opțiunea cea mai bună pentru dumneavoastră, vă putem ajuta să profitați la maximum de decizia dumneavoastră, așa că iată 3 planuri din care puteți alege:

De bază Pentru a Prezenta Orice Afacere cu Unul sau Mai Multe Produse sau Servicii

Basic

Poți începe vânzările online acum. Pentru un abonament promotional de 19 dolari anual (ofertă valabilă în limita spoturilor disponibile) vei avea tot ce ai nevoie pentru ca afacerea ta să fie pregătită pentru a fi descoperită de potențiali cumpărători – 1 listare cu toate datele de contact, navigare către afacerea dvs. și o listă personalizată + categorie personalizată.

Premium

Poți promova până la trei afaceri și, pe lângă lucrurile pe care le primești la Basic, există de asemenea, câmpuri personalizate care sunt onorate în rezultatele căutării. Vă puteți promova afacerea ca fiind profesională și să activați recenziile vizitatorilor.

Corporate

Promovați un număr nelimitat de afaceri pe site-ul nostru. Dacă sunteți o companie cu mai multe
filiale sau o rețea de magazine, acest lucru este pentru dumneavoastră. Aceasta include tot ceea ce este de mai sus abonamente pentru un număr nelimitat de afaceri, produse sau sau servicii.

Ai un produs sau un serviciu de comercializat?

Acum prin intermediul acestui director unic de promovare afaceri din întreaga planetă poți obține una dintre cele mai frumoase (landing page) moduri pentru a va prezenta afacerea locală în mod profesional, dacă dorești ca afacerea ta sa fie cunoscută acum este mai simplu decât oricând.

Acum, imaginați-vă că obțineți mii de noi clienți potențiali care sunt gata să cumpere, în fiecare zi, cu doar câteva de dolari cheltuiți pe SEO și pe listările noastre. Ați putea obține un ROI de 850% sau mai mult prin promovarea într-un faimos director de afaceri. Dacă acest lucru sună convingător pentru dvs., consultați site-ul nostru pentru a descoperi mai multe informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.