Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Fotbalul face un pas spre viitor


Fotbalul este foarte important in traditia Europeana, deoarece este practicat de peste 400 de ani. Se juca la curtile italienilor, din Florenta, ca un joc brutal intre clanuri. Apoi, fotbalul a evoluat intr-un joc corect si rafinat pe care doar cei mai buni sportivi il practica.
Nu este de mirare ca acest sport a capatat atat de multi adepti fiind cel mai popular sport de la aceasta ora.
Regulile sunt simple in acest sport, mingea nu trebuie atinsa decat cu picioarele, capul sau stopata pe piept. Odata ce atingi cu mainile, risti sa primesti un cartonas rosu si sa fii scos din meci.
Desi este un sport foarte frumos, dezavantajul suprem il reprezinta anotimpul rece, cand este dificil de practicat, cel putin pentru mine si prietenii mei.
Incercand sa gasim o solutie, pentru a juca fotbal, am descoperit site-ul Hepy.ro, un site ce gazduieste o multime de jocuri online.

Prin categoriile lor vaste de jocuri, am gasit si jocuri cu fotbal, iar spre bucuria nostra categoria este destul de variata.
Jocurile cu fotbal de pe site-ul Hepy.ro sunt foarte bine realizate, iar multe jocuri sunt facute foarte realistic. De asemenea, am gasit multe jocuri care sa poarte numele celebrilor fotbalisti: Mesi, Drogba, Ronaldo sau Maradona. Spre amuzamentul meu si cel al prietenilor mei, in fiecare zi ne jucam aceste jocuri si pretindem ca suntem unul dintre fotbalistii enumerati mai sus. Este foarte amuzant sa pretinzi ca esti Messi si sa dai cu mingea in bara.
Site-ul Hepy.ro ne-a scpat de o mare problema, deoarece, cum se apropia frigul iernii, noi nu mai aveam cum sa ne jucam fotbal afara. Acum, cele mai importante meciuri se dau direct de la calculatorul nostru.
De asemenea, Hepy.ro detine multe alte jocuri pe care le recomand tuturor, in sepcial copiilor, care se plictisesc sau celor care s-au plictisit de desenele de la televizor.
Site-ul Hepy.ro pune la dispozitia voastra mii de jocuri complet gratuite, iar avantajul este ca nu va mai trebui sa incarcati memoria PC-ului descarcand jocurile. Acestea pot fi jucate direct de pe platforma online a site-ului.
Cel mai bun mod de a-ti petrece timpul este pe calculator, jucand unul dintre sutele de jocuri pe care Hepy.ro le detine. Pe site-ul lor, veti putea juca jocuri cu tematici diverse in care veti intra in pielea unui pilot de curse, pilot de avioane, pescar, vanator, constructor, bucatar si multe alte roluri pe care le puteti experimenta doar prin jocurile de pe Hepy.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *