Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Uncategorized

Fotografia voastra preferata, „transformata“ intr-o pictura pe numere personalizata!

pictura pe numere

Pictura pe numere personalizata este in acelasi timp un hobby, o forma de arta si o terapie. Tehnica este accesibila, iar materialele de care este nevoie sunt furnizate in urma unei simple comenzi pe site-urile de specialitate. Iata ce trebuie sa faci pentru a transforma fotografia ta preferata intr-un tablou original, pictat chiar de tine pe panza!

Ce contine un set de pictura pe numere personalizata?

pictura pe numere
pictura pe numere

In momentul in care te hotarasti sa folosesti arta picturii pentru a-i oferi un caracter special unei amintiri oricum frumoase, vei primi un kit de pictura din oferta criando.ro care contine urmatoarele elemente:

• fotografia dorita ca referinta pentru pictura;

• o panza de calitate cu un contur al fotografiei tale, impartita pe zone cu numere;

• tuburi cu culori acrilice numerotate corespunzator zonelor de pe poza la a caror vopsire vor fi folosite;

• pensule de diferite dimensiuni;

• rama de lemn pe care este intinsa panza.

Cu ajutorul acestor instrumente, vei tine cont de culorile potrivite pentru fiecare zona si, incetul cu incetul, vei realiza un tablou care va conferi un plus de noblete si de originalitate amintirii dragi imortalizate de camera foto.

Exista nenumarate feluri de fotografii care pot fi transformate in pictura pe numere personalizata. De cele mai multe ori, este vorba despre o fotografie care infatiseaza un cuplu sau o familie la un eveniment fericit, precum o aniversare ori o nunta, sau intr-un loc in care s-au simtit foarte bine impreuna, precum in destinatia de vacanta preferata.

Alte persoane prefera sa realizeze portretul pe panza al iubitului sau iubitei, ori un autoportret pe care apoi il ofera cadou persoanei dragi. Sunt folosite, pentru acest tip de pictura, si poze din copilarie, amintind de vremurile de demult, dar si peisaje sau imagini care au in prim-plan un animalut de casa. Fiecare creator vine cu propriile idei, pe care le transpune intr-o imagine valoroasa atat din punct de vedere sentimental, cat si estetic.

De ce este apreciata pictura pe numere personalizata?

Aceasta forma de arta accesibila chiar si celor care nu s-au nascut cu talent la desen are mai multe caracteristici care o fac atractiva pentru un numar mare de persoane.

In primul rand, este un hobby extrem de placut, care te ajuta sa te desprinzi, pentru cateva ore, de problemele activitatii de zi cu zi. In timp ce pictezi, atentia nu iti mai este retinuta decat de culori si de incadrarea acestora pe panza. Odata terminat tabloul, ai parte de o satisfactie cu totul deosebita.

In al doilea rand, esti pus in legatura cu energia unui moment placut din viata ta si a celor dragi. Conexiunea emotionala creata in timp ce pictezi portretul partenerului, al copiilor sau al unui prieten drag este resimtita deosebit de puternic. Apoi, daca faci tabloul cadou sau daca il asezi intr-un loc vizibil, va veti bucura impreuna de amintirea astfel readusa la viata intr-un mod iscusit.

In al treilea rand, persoanele pasionate de pictura au ocazia sa isi imbunatateasca tehnica. Pictura pe numere personalizata permite o mai buna cunoastere a culorilor si nuantelor si a aranjarii lor pe panza si se dovedeste o practica utila pentru dezvoltarea calitatilor necesare unui pictor.

Adu bucurie in viata ta si a celor dragi cu o astfel de pictura! Ofera un plus de frumusete si creeaza o legatura emotionala unica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.