Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Divertisment Opinii

Game Night – Jocul de-a detectivii

Game Night - Jocul de-a detectivii

Introducere | Game Night – Jocul de-a detectivii

E genul acela de comedie la care îți vine să țipi la ecran când vezi cât de naive sunt personajele și nu înțelegi de ce nu își dau seama de lucruri mai evidente decât culoarea cerului într-o zi senină.

Dar fix în momentele astea am râs atât de mult alături de o sală care parcă tot mai cerea scene de genul acesta prin zgomotul pe care-l făcea.

Cu toate astea, regizorul și scenaristul, au reușit să introducă și câteva lecții de viață care s-au potrivit destul de fain cu atmosfera filmului.

Rezumat | Game Night – Jocul de-a detectivii

Max și Annie participă săptămânal la jocuri tematice organizare alături de prieteni și lucrurile se complică în momentul în care Brooks, fratele lui Max, organizează un joc polițist în care ceilalți trebuie să rezolve crima. Treaba se complică și în poveste intră și mafioți adevărați, iar personajele nu îi va mai putea diferenția pe aceștia de actorii care erau angajați pentru joc.

Opinii | Game Night – Jocul de-a detectivii

Multe nu prea ar fi de spus despre film, așa că o să vă las cu faptul că mi s-a părut a fi o comedie bună la care am râs mai mult decât mă așteptam și, așa cum ziceam la început, ceilalți oameni din sală par să-mi dea dreptate. Pentru mine face parte din categoria filme bune pe care le-aș revedea la un moment dat în viață cu plăcere.

Regizor: John Francis Daley, Jonathan Goldstein.
Actori principali: Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *