Go to ...

Ziare Gorj

aflam tot

RSS Feed

Gorjul este ocolit de investitorii străini


Investitorii străini ocolesc județul Gorj. Infrastructura este proastă, iar cei responsabili bat pasul pe loc încă din 1989. Am putea spune că județul Gorj încă n-a intrat în Uniunea Europeană. Am avut ghinionul să fim conduși în mare parte de corupți, de oameni ce au strâns bogății pentru ei și pentru apropriații lor. Oamenii proști se gândesc doar la bani, doar la binele personal.

În trecut presa a fost redusă la tăcere pentru lovele. Biserica s-a dat de partea puterii , să nu cumva să fie uitată la împărțirea banilor murdari. Au ajutat hoții în campaniile electorale să convingă oamenii că dracu-i bun, că merită votat.

Oamenii obișnuiți și-au văzut liniștiți de problemele lor, au respectat ordinele, fără să știe prea multe. Sunt mulți angajați ce țin și acum cu dinții de locurile de muncă, speriați fiind să nu fie dați afară, să ajungă în șirul orbilor. Muncitorii au fost ușor de manevrat de cei din PSD, cei care au pus stăpânire pe județ.

Dacă Complexul Energetic Oltenia o să se închidă, Gorjul o să fie un județ tot mai pustiu. Oricum fiii Gorjului sunt plecați prin țări străine. Au fugit de sărăcie, muncesc pe la străini, cu inima frântă de dorul de casă.

Investitorii străini nu vin în Gorj dacă n-au condițiile necesare să-și desfășoare activitatea. Cei ce conduc județul ar trebui să-și revină la normal, să devină mai responsabili pentru tot ce fac. Au văzut că au fost lăsați să facă ce vor, și-au permis să jongleze banii județului după bunul plac.

Când pisica nu-i acasă, șoarecele joacă pe masă. Dragi gorjeni, trebuie să ne trezim la realitate, să alungăm frica din oase, să stăm cu ochii pe cei ce i-am ales și nu-și fac bine treaba!

 

Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *