Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Casa si gradina

Mobilier living – sfaturi de alegere a mobilierului

mobilier living

Apartament mic, casa mica, camera mica, camera de zi si sufragerie in aceeasi camera? Este destul de obisnuit sa ai un living mic. Cum sa decorati o camera de zi? O camera de zi mica bine decorata poate fi foarte confortabila si calda. Petrecem atat de mult timp acolo, este esential ca decorarea sufrageriei dumneavoastra sa fie cu un mobolier living adecvat, sa va placa si sa fie optima. Iata sfaturile noastre de top pentru proiectarea si decorarea sufrageriei perfecte.

Alege mobilierul drept pentru configurarea sufrageriei

  • canapea mica pentru sufragerie

Preferati o canapea joasa, dar mai ales de dimensiuni mici, pentru a nu va incurca spatiul din sufragerie. Avand in vedere dimensiunea redusa a camerei, o canapea prea mare poate face camera dumneavoastra de zi sa para si mai putin spatioasa si sa impiedice traficul.

  • masuta de cafea decoreaza un living

Alegerea mesei de living este importanta si intr-un spatiu mic. Opteaza pentru o masa putin mai joasa si de preferinta nu prea masiva. Mesele din sticla sunt, de asemenea, o alegere excelenta, deoarece intra in lumina si sunt mai discrete.

  • dulap tv mic living

Intr-un living mic, este important sa nu supraincarcati camera cu prea mult mobilier living sau mobilier de dimensiuni prea mari. Dulapul pentru TV este esential, dar faceti o alegere in cunostinta de cauza: alegeti un dulap care sa nu fie prea masiv si superficial pentru a economisi spatiu. Daca puteti, agatati televizorul direct de perete pentru a economisi spatiu.

Dispuneti acest mobilier living in mod optim

  • amenajare sufragerie mica

Pentru a aranja in mod optim mobilierul camerei de zi, regula de baza este sa goliti spatiul. Chiar daca aveti un living mic pentru a decora, ar trebui sa evitati sa lipiti piese mari de mobilier, cum ar fi canapeaua, pe pereti, daca este posibil. Scopul este de a crea un spatiu central prin plasarea fotoliului, a canapelei sau a scaunului in locul camerei in centrul camerei, astfel incat sa formati un patrat.

Alegeti accesoriile potrivite pentru decorarea camerei

  • accesorii mici pentru sufragerie

Chiar si pentru a decora un living mic, puteti alege cateva accesorii decorative minimaliste. Accesoriile care vor face cele mai bune decoratiuni pentru sufragerie sunt cele in transparenta sau cu materiale naturale precum lemnul. Exemple? Vaze transparente cu lumanari sau flori proaspete sau uscate, rame cu margini de lemn sau cosuri de rachita.

Acum, ca aveti totul la indemana pentru ca micul living sa arate mai mare, trebuie doar sa va dorim mult  spor!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *