Go to ...

Ziare Gorj

aflam tot

RSS Feed

Oferte pentru locuri de munca avatajoase numai pe Infomunca.ro


Te-ai saturat de vechiul loc de munca si esti in cautarea unui job stabil si bine platit si nu stii unde sa incepi cautarile? Pai pe Infomunca.ro. Aici gasesti anunturi cu angajari in toate domeneiile atat in tara cat si locuri de munca in strainatate.

Infomunca.ro este un site de specialitate unde sunt postate zilnic anunturi pentru locuri de munca din cele mai diverse. Fie ca esti in cautarea de locuri de munca in judetul Cluj , ori joburi Brasov, Craiova, Timisoara sau Bucuresti si asa mai departe, aici este locul potrivit pentru gasirea job-ului ideal pentru cerintele si nevoile tale.

Pana de curand am fost student iar programul facultatii nu mi-a permis sa am un job stabil, desi mi-as fi dorit. Iar acum dupa ce am terminat intr-un final, am inceput sa imi caut de munca insa, faptul ca nu aveam experienta mi-a ingreunat destul de mult cautarile deoarece majoritatea cereau o anumita experienta si am fost refuzat de foarte multe firme.

Am renuntat pentru un moment pana cand un prieten mi-a trimis un link cu o oferta de lucru exact pe domeniul studiat in facultate. Link-ul trimitea catre Infomunca.ro, site de care nici nu auzisem pana la momentul respectiv. Am studiat anuntul respectiv dupa care am sunat si am stabilit data interviului. A sosit ziua respectiva si totul a decurs exact asa cum speram. Am fost acceptat, conditiile erau excelente, salariul chiar mai bun decat ma asteptam si bineinteles ca am acceptat.

De curiozitate am studiat si restul anunturilor de pe Infomunca.ro si am observat numai oferte avantajoase din toate domeniile. Recomand Infomunca.ro datorita diversitatii si nu este nevoie decat de cateva click-uri si cateva secunda iar mai apoi dupa selectarea selectarea categoriilor lista cu job-uri va fi afisata imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *