Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Pentru proiecte rezistente, folositi tevi patrate de la Mesteru Manole!


Tevile patrate apartin categoriei materialelor metalurgice si sunt cunoscute si drept „profil patrat”. Datorita calitatilor pe care le detin si datorita faptului ca se preteaza foarte bine in cadrul a diverse proiecte de constructii, aceastea au capatat atentia constructorilor.

Ce caracteristici prezinta aceste tevi patrate?

tevi patrate

Una dintre cele mai importante proprietati pe care le detin tevile patrate este rezistenta sporita. Rezistenta sa se datoreaza in mod deosebit materiei prime din care acestea sunt fabricate, anume otelul. Otelul confera produsului final o mare stabilitate, duritate si rezistenta excelenta la factori externi daunatori. In plus, aceasta rezistenta este sustinuta si de forma sa unica.

Tevi patrate au o durabilitate mare, pastrandu-si proprietatile pentru un timp indelungat. Mai mult decat atat, aplicand anumite masuri de potrectie impotriva agentilor corozivi, durata de viata a materialului se poate intinde pana la 25 de ani. Avand in vedere aceasta durabilitate, produsul se poate reutiliza ulterior, in cadrul altor proiecte de constructii.

De asemenea, au o greutate mica si reprezinta un produs foarte fiabil,  transportul si manevrarea acestora fiind facilitata de aceste trasaturi. Acest tip de teava se poate taia si se poate suda la nevoie, adaptandu-se cu o mare versatilitate in functie de cerintele proiectului.

Cum pot fi folosite?

Datorita formei sale deosebite, patrate, constructorii amatori si profesionsiti utilizeaza acest material pentru realizarea unor constructii metalice in cadrul diferitelor proiectele ce presupun incarcari pe doua sau mai multe axe, in acest context fiind necesara utilizarea de materiale cu o rezistenta ridicata.

In general, constructorii utilizeaza tevi patrate pentru a realiza confectiil metalice la nivel civil si industrial, printre care grinzile, stalpii metalici, coloanele, schelele sau halele de depozitare si producere, avand o rezistenta excelenta la torsiune si rasucire.

De asemenea, acest produs se utilizeaza adeseori de catre = constructorii incepatori pentru realizarea proiectelor de mici dimensiuni, gospodaresti, cum ar fi pentru realizarea portilor, stalpilor pentru garduri, rafturilor si nu numai.

Fiind usor de transportat, de manevrat si de integrat in diverse proiecte, tevile patrate isi mentin popularitatea si pozitia in topul alegerilor constructorilor atunci cand doresc sa achizitioneze un material eficient, rezistent si durabil.

Tags: ,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *