Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Portofele pentru barbati, cartea de vizita a stilului personal


Portofele pentru barbati, cartea de vizita a stilului personal

Imaginea unei persoane este deosebit de importanta si este nevoie numai de trei secunde pentru a face o impresie placuta. Insa, de multe ori, pentru a mentine cea mai buna impresie pe parcursul unei intregi intalniri, este nevoie sa se apeleze la mici gesturi care sa confirme faptul ca interlocutorul nu s-a inselat cu privire la imaginea pe care a trebuit sa o inregistreze despre persoana cu care socializeaza.

Impactul pe care il pot avea portofelele pentru barbati asupra imaginii personale

Pentru mentinerea unei imagini cat mai pozitive, nu numai manierele joaca un rol foarte important ci si hainele purtate dar si accesoriile care sunt utilizate. Sa presupunem ca intr-un restaurant doi viitori parteneri de afaceri discuta o posibila colaborare, totul merge fluent, exist acea chimie mult sperata, hainele purtate sunt ireprosabile ca aspect insa, un mic detaliu strica totul. In momentul in care se achita nota de plata, unul dintre cei doi barbati scoate din buzunar un portofel pentru barbati foarte uzat plin de bonuri si in care de abia se mai poate identifica o bancnota sau cel putin cardul pentru a plati consumatia.

Chiar si daca este un portofel nou dar prost ales, poate sa aiba un impact semnificativ asupra impresiei pe care o lasa o persoana intrucat, mai ales daca este vorba despre un barbat care poarta foarte multe lucruri intr-un portofel mic atunci poate lasa cu usurinta impresia ca este vorba despre o persoana dezordonata. Alegerea unui portofel potrivit pentru a crea o impresie placuta la final, este una dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate in calcul.

Pe piata exista o sumedenie de modele de portofele pentru barbati din care sa se poata face o alegere, insa, de multe ori, aceasta diversitate poate sa creeze confuzii. Un portofel reprezinta cartea de vizita a unui barbat si, dincolo de estetica trebuie sa fie un accesoriu potrivit necesitatilor, personalitatii dar si sa fie reprezentativ stilului pe care il are persoana pentru care se adreseaza portofelul.

Mai ales daca situatia se prezinta astfel, oricine poate sa creada cu usurinta ca gasirea unui portofel in aceste conditii este imposibila. Insa, asa cum spuneam mai devreme, daca se tine cont de cateva elemente esentiale atunci alegerea unui astfel de accesoriu va fi facut mult mai simplu.

Aspecte de luat in considerare atunci cand cumparati portofele  din piele pentru barbati

Pentru un barbat cel mai bine se potrivesc portofelele cu un design simplu si minimalist. Mai ales daca este vorba despre un cadou si nu se cunosc foarte multe detalii despre preferintele persoanei respective, atunci un portofel cu un astfel de design va fi alegerea potrivita. Daca este vorba despre o persoana care poarta portofelul la mai multe tipuri de tinute atunci nu are rost sa se achizitioneze un model care este prea complex din punct de vedere al design-ului. Un portofel in stil minimalist de culoare maro sau negru este alegerea cea mai potrivita intrucat va putea sa poarte portofelul la mai multe tinute si in numeroase ocazii incepand de la evenimente si intalniri de afaceri pana la supermarket pentru mici cumparaturi.

Apoi, un portofel trebuie sa fie cel mai bun. Dar, avand in vedere ca pe piata toate sunt cele mai bune, diferentierea trebuie sa se faca personal. In primul rand, cel mai bun portofel ramane cel din piele intrucat are toate calitatile necesare pentru a putea fi cel mai potrivit. Fata de oricare alte materiale, pielea naturala ofera cele mai multe calitati si putem sa pomenim despre rezistenta, durabilitate si multe altele. In plus, reprezinta o investitie pe termen lung deosebit de inspirata, tocmai datorita calitatilor pe care le prezinta.

Un alt detaliu important care este asociat cu alegerea portofelelor este si brand-ul de la care provine. Un portofel pentru barbati care provine de la un brand celebru poate sa fie destul de costisitor insa, nu trebuie sa pierdeti din vedere faptul ca pe piata pot sa existe portofele din piele de calitate care nu apartin unui brand anume insa sunt foarte bune din toate punctele de vedere.

Un ultim criteriu deosebit de important este compartimentarea portofelului. In general un portofel pentru barbati este de dimensiuni medii insa, trebuie sa aiba suficiente compartimente pentru a se putea depozita totul cat mai eficient. Spatiul disponibil trebuie sa fie impartit cat mai inteligent cu putinta intrucat numai asa se va putea obtine un portofel ordonat si bine organizat.

Daca inca nu sunteti sigure ce portofel sa ii cumparati cautati intre Accesorii BeSpecial.ro si cu siguranta veti gasi ceva potrivit.

Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *