Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Raft pentru perete Berlin – o achizitie deosebita


In incercarea noastra de a gasi cele mai deosebite obiecte de decoratiuni, am dat peste raftul pentru perete Berlin, comercializat de catre cei de la Insignis. Acesta este facut din lemn si metal, materiale foarte la moda in ultimul timp. Mai mult, se asorteaza cu lustrele si lampile pe care le vei gasi tot in magazinul acela.

Un raft pentru perete simplu si practic

Probabil si tu te-ai saturat de acelasi tip de mobila pe care o are toata lumea in casa si, de aceea, esti in cautarea unor rafturi care sa iasa din tiparul obisnuit. Exact asta se intampla cu modelul Berlin, din magazinul Insignis. In mod cert, acesta nu se aseamana cu nimic din ce ati vazut, insa are acel aer tipic al mobilei finlandeze, redand prospetime si aerisire.

Numele sau, Berlin, vine de la aspectul industrial, aducand aminte de momente istorice importante, dar si de un curent de design interior minimalist, care a prins foarte bine in anii ‚60 si care se reintoarce acum in moda.

Raft pentru perete care sa impresioneze

Raftul pentru perete Berlin aduce un aer fresh in orice locuinta. Poate fi asezat in orice incapere, datorita dimensiunilor sale. Inaltimea sa este de 60 de centimetri. Barele metalice aduc un plus pentru imagine, dar ajuta si practic, de ele putand fi prinse decoratiuni pe care le puteti gasi tot in magazinul Insignis. Acesta face parte dintr-o colectie de mobila, astfel incat puteti sa il asortati si sa decorati intreaga camera in stil industrial.

Fiecare musafir va fi impresionat de acest raft pentru perete, pentru ca este un model unic, pe care nu il gasesti oriunde, iar stilul industrial este rareori abordat, deoarece se gasesc greu piese de mobilier facute astfel. Se asorteaza cu stiul vintage sau cu un alt stil, mai modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *