Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Recomandam drenaj limfatic pentru un organism sanatos


Gasesti super pachete de drenaj limfatic la Fysiogand

Masajul de drenaj limfatic utilizeaza exercitii de intindere lenta, usoara, ritmica pentru a activa sistemul limfatic (vasele de sange si ganglionii limfatici) si pentru a stimula deschiderea vaselor limfatice, a fluidului tisular si a lichidului limfatic care curge prin vasele limfatice. Acest lucru stimuleaza eliminarea excesului de lichid interstitial in zona umflata si un metabolism mai eficient in tesut, accelerand astfel procesul de vindecare.

Care este frecventa acestui tratament

drenaj limfatic

Trebuie sa stiti ca nu exista un numar exact de tratamente de drenaj pe care trebuie sa le efectuati. Acest tip de procedura este potrivit pentru persoanele care doresc sa elimine toxinele. Va ajuta sa ramaneti sanatosi si va veti bucura, de asemenea, de a va tonifia pielea.

De obicei, se recomanda tratament de drenaj limfatic de doua ori pe an. Prin urmare, acest tratament consta din 6 pana la 10 cursuri, ceea ce inseamna doua sedinte de tratament de drenaj limfatic pe saptamana.

Aceste sedinte benefice pentru organismul dumneavoastra vor ajuta la eliminarea toxinelor si veti avea o piele sanatoasa si tonifiata.

Unde recomandam sa se efectueze drenajul limfatic?

Clinica Fysiogand din Bucuresti este un centru cunoscut pentru procedurile sale de remodelare corporala care ofera servicii complete de masaj si ingrijire corporala prin proceduri non-invazive. Echipa de profesionisti beneficiaza de echipamente de ultima generatie, in special proceduri de drenaj limfatic.

Daca ati decis sa luati masuri, acum este cel mai bun moment! Fysiogand are o varietate de pachete promotionale de drenaj limfatic, combinate cu masaj anticelulitic sau reflexoterapie, toate cu reduceri.

Pentru a face o programare, va rugam sa sunati la: 0727679670 sau puteti face o programare online cu un singur click pe site. Intra acum sa aflii mai multe despre procedurile disponibile in acest centru si alege ce ti se potriveste. Alege sa ai un corp sanatos si un trup de invidiat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *