Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Sere Flori Mihaiesti – plante in apartament pentru un aer mai oxigenat


Este dovedit de experti ca plantele din case si apartamente cresc gradul de creativitate si improspateaza aerul. Fiecare planta extrage dioxidul de carbon si elimina oxigen, ceea ce face ca fiecare camera in care se afla cel putin o planta sa aiba un aer mai curat. Sunt unele persoane carora le plac plantele si florile, dar nu au, deoarece cred ca sunt greu de ingrijit.

Sere Flori Mihaiesti pune la dispozitie o gama variata de plante de apartament care nu au nevoie de o ingrijire minutioasa pentru a-ti incanta privirea zilnic. Opteaza pentru cate o planta in fiecare camera, pentru ca acestea au puterea de a schimba intreaga stare la simpla privire asupra lor. Daca locuiesti la apartament si nu ai parte de un spatiu verde in care sa iti petreci timpul liber, adu natura in casa ta prin intermediul unei plante.

Plante verzi pentru apartament

Cei de la Sere Flori Mihaiesti pun la dispozitie o varietate de plante de apartament de care te poti bucura si tu. Acesta este un e-shop de unde poti comanda atat plante, cat si elemente necesare pentru acestea, precum vase de anumite marimi si culori, cat si ingrasamant sau pamant.

Plantele verzi, care nu fac floare sunt mai usor de ingrijit si unele dintre ele nici nu necesita udare in fiecare saptamana, precum cactusii. Ficusul Benjamina este varianta ideala pentru camera de zi, deoarece are un aspect placut. Seamana cu un copac in miniatura si trebuie udat o data la doua saptamani. Doar vara trebuie udat o data pe saptamana, dar nu excesiv, pentru a nu inneca planta.

Pentru cei care sunt in cautare de o planta insectivora, pe acest site pot gasi planta Sarracenia, care face parte din aceasta categorie. Este o planta care iubeste soarele si trebuie doar udata. Nu are nevoie de fertilizare, deoarece se hraneste cu insectele care cad in tuburi. Acolo le dizolva cu ajutorul substantelor enzematice.

Ghivece potrivite pentru plantele de apartament

Atunci cand optezi sa achizitionezi niste plante pentru apartament, trebuie sa alegi si ghivece pentru acestea, daca vrei sa aiba un aspect cu adevarat placut. Sere Flori Mihaiesti pune la dispozitie mai multe modele dintre care poti alege.

Pentru inceput trebuie sa alegi o culoare, care sa se potriveasca cu decorul camerei in care o vei aseza. Daca este o camera in culori neutre, ai putea opta pentru un vas cu imprimeu colorat sau pentru unul verde sau rosu.

Al doilea aspect pe care trebuie sa il iei in considerare este marimea acestuia. In functie de cat de mare este planta, la fel trebuie sa fie si vasul in care sta. Daca este prea mic nu are unde sa isi intinda radacinile, iar daca este prea mare nu extrage din pamant toate substantele necesare. Poti vizualiza toata gama de produse daca accesezi site-ul.

Contact:

0720036170.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *