Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Comunicate de Presa

Stiti cat de importanta este sa mergi la un cabinet medicina muncii pentru o companie?

Cercetarile arata ca mai mult de jumatate din timpul nostru este petrecut la serviciu. Stiti cat de mult depinde sanatatea noastra de mediul de lucru? Ei bine, sa mergi la cabinet medicina muncii este foarte util.

De ce sunt atat de importante serviciile medicale de medicina muncii?

cabinet medicina muncii

Evaluarea starii de sanatate a unor angajati ai companiei este una dintre cele mai bune modalitati de a ne asigura ca mediul de lucru in care petrecem mult timp este potrivit pentru noi. Sanatatea nu trebuie neglijata de nimeni, motiv pentru care serviciile medicale ocupationale sunt atat de importante pentru orice angajat, si mai ales pentru orice angajator. Hai la un cabinet medicina muncii pentru a fi totul in regula si sa nu te soliciti foarte mult.

Dupa cum stim cu totii, un mediu de lucru sanatos inseamna si un mediu de lucru extrem de productiv, motiv pentru care serviciile de medicina muncii sunt indispensabile atat pentru angajatori, cat si pentru angajati. Clinica Medicala RomGerMed si serviciile sale medicale ocupationale reprezinta o solutie extraordinara pentru orice companie de astazi. Serviciile de medicina muncii la Romgermed sunt foarte accesibile.

Clinica ofera cotatii bazate pe numarul de personal si ofera suita completa de analize necesare pentru o evaluare adecvata. Hai la cabinet medicina muncii la RomGerMed pentru a face un set complet de investigatii.

Sanatatea ocupationala reprezinta scopul principal al sanatatii ocupationale este de a promova si mentine cel mai inalt grad de bunastare fizica, mentala si sociala a tuturor angajatilor, indiferent de ocupatie.

Medicina muncii este o parte extrem de activa a medicinei. Rolul sau principal este de a informa angajatorii cu privire la acces, mentinand in acelasi timp conditii de munca care sa nu compromita sanatatea angajatilor. La un cabinet medicina muncii regasim un medic specializat sa ne raspunda la toate intrebarile si sa realizeze un consult de calitate.

Preveniti incetarea activitatii pe motiv de boala din cauza conditiilor de munca si protejati angajatii de factorii de risc la locul de munca.

Sanatatea muncii este o ramura unica a medicinei care se preocupa de capacitatea oricarui angajat de a desfasura activitati specifice, precum si de impactul mediului asupra sanatatii angajatilor.

Plaseaza si mentine angajatii intr-un mediu care sa se potriveasca abilitatilor fizice si psihice ale fiecaruia, adaptand munca la om si adaptand omul la munca sa.

Potrivit legii in vigoare, angajatorii sunt obligati sa asigure angajatilor lor ingrijiri medicale preventive in medicina muncii. Este nevoie cel putin o data pe an sa mergi la un cabinet medicina muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.