Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Comunicate de Presa

SYNLAB PERFECT PRECISION – De unde puteti obtine un test PCR?

Testarea PCR, cunoscuta si sub numele de ARN viral SARS-CoV-2, este o metoda de diagnosticare care utilizeaza o metoda PCR in timp real, ceea ce inseamna ca poate identifica prezenta virusului printr-o tehnica care amplifica materialul genetic al virusului.

Doriti sa aflati mai multe despre test PCR?

test pcr

Avand in vedere ca ne aflam in mijlocul celui de-al cincilea val al pandemiei, test PCR a devenit o rutina zilnica pentru sute de pacienti din Romania. Aceasta metoda este metoda principala de identificare a prezentei virusilor in organism, folosind o tehnica moderna cunoscuta si sub numele de NAAT (Tehnica de amplificare a acidului nucleic).

Expertii recomanda acest test pentru un diagnostic corect, iar cei care au nevoie de un test rapid PCR de laborator si primesc rezultate in scurt timp pot avea aceasta procedura la SYNLAB.

SYNLAB este cel mai mare grup de diagnosticare medicala din Europa si un lider in analize medicale de laborator.

Puteti face testele necesare la locurile de recrutare si la centrele de ambulatoriu. Vei beneficia de servicii medicale de cea mai inalta calitate si o echipa medicala cu o vasta experienta in domeniu iti va face experienta placuta!

Beneficiati de detectarea precisa si rapida!

Pentru un diagnostic corect si rapid, expertii in domeniu recomanda utilizarea testarii PCR, care este standardul de diagnostic actual. Prin urmare, persoanele care efectueaza aceasta procedura si obtin un rezultat pozitiv sunt expuse riscului de a raspandi infectia, chiar daca pot avea resturi de ARN viral de la infectii mai vechi. Prin urmare, pacientii diagnosticati cu virus ar trebui sa se autoizoleze si sa-si contacteze medicul de familie sau DSP pentru indrumarea necesara. In plus, respectarea stricta a masurilor de igiena trebuie sa continue.

Daca pacientul a fost in contact cu cineva cu Covid-19, el sau ea ar trebui sa vina sa vada daca a fost expus la virus. Hai la SYNLAB sa faci un test PCR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.