Go to ...

Ziare Gorj

aflam tot

RSS Feed

Tabletele si experienta mea cu ele


Stim cu totii ca tabletele sunt deja foarte cunoscute, au parte de popularitate si apreciere atat din partea tineretului, cat si din partea adultilor care lucreaza in domeniul business-ului. Din punctul meu de vedere, aceste tablete sunt foarte practice, datorita dimensiunilor reduse, dar mai ales datorita faptului ca ne stocheaza informatiile necesare si de ajuta sa ne organizam mult mai bine. In plus, dimensiunile mai reduse (fata de dimensiunile unui laptop) face ca acestea sa fie gadget-uri foarte apreciate si cumparate.
Am si eu in posesia mea o tableta. Am jonglat cu cateva modele, pana cand am gasit-o pe cea mai potrivita pentru mine. Dar va voi povesti doar despre prima mea tableta si despre ultima (cea pe care o detin si in prezent).
Prima mea tableta a fost o Tableta ASUS Z380M 8″ MTK8163, pe care mi-am cumparat-o datorita pretului super accesibil pe care il are. Fiind prima tableta, mi-am zis sa nu investesc prea multi bani in ea, deoarece nu stiam daca imi va placea sau nu.


Din fericire, experienta a fost una foarte placuta, tablet si-a facut foarte bine treaba pentru care am achizitionat-o si chiar ma bucur ca s-au inventat aceste gadget-uri. Si ma bucur ca am avut ocazia sa incerc diferite modele, pana sa ma hotarasc care este cea care mi se potriveste.
Asa am ajuns sa imi cumpar o Tableta Apple iPad Pro 9,7, investitia mea cea mai mare, care isi merita toti banii.

Este ultima mea tableta, cea la care am ramas si voi ramane, deoarece prezinta funtii tehnice foarte bune, merge impecabil si este perfecta chiar si pentru task-urile de la serviciu. Are o capacitate de memorie foarte mare, ceea ce imi permite sa stochez si poze personale, melodii sau filmulete. In acest fel pot combina mai usor utilul cu placutul si chiar va recomand si va recomand si voua aceste doua produse, pe care le-am mentionat anterior!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *