Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Teava patrata de la Mesteru Manole este o alegere inspirate pentru orice constructor


Teava patrata reprezinta un material metalurgic ce a capatat popularitate in randul specialistilor in constructii datorita calitatilor sale unice. In randul constructorilor, aceasta este cunoscuta si sub denumirea de „profil patrat”.

Ce proprietati are aceasta?

Teava patrata este un material tubular confectionat din otel, beneficiind astfel de proprietatile fizice excelente ale acestei materii prime. Astfel, aceasta prezinta o duritate crescuta, avand o mare rezistenta la incarcare si o durata de viata indelungata. In plus, forma geometrica a acesteia asigura o rezistenta egala pe toata lungimea sa, reprezentand un avantaj important in cadrul constructiilor ce presupun incarcari pe doua sau mai multe axe.

teava patrata

Suprafata acesteia este foarte neteda dupa taiere, fara a avea fisuri sau urme de materiale suprapuse. Materialul prezinta si o greutate scazuta, fiind usor de transportat, manevrat si instalat. In plus, un aspect foarte important este faptul ca aceasta are un raport calitate-pret foarte bun, fiind o investitie buna si de durata.

La ce poate fi utilizata teava patrata?

Teava patrata reprezinta o alegere excelenta nu doar din punct de vedere economic, dar si tehnic. Aceasta este utilizata in cadrul unei largi game de proiecte de constructii, de la proiecte individuale, gospodaresti, pana la proiecte complexe, de nivel civil sau industrial.

Este ideala in special pentru realizarea structurilor metalice datorita rezistentei bune la incarcare. De asemenea, avand o structura densa si un finisaj bun, este potrivita si constructiilor metalice precum: rame pentru usi, rafturi metalice, grinzi, diverse componente de structura si suporturi pentru cladiri, sine de siguranta, poduri, autostrazi si multe altele. In plus, teava patrata detine o rezistenta foarte buna la torsiune, fapt ce ii ofera aplicabilitate la construirea de coloane si stalpi metalici.

Teava patrata reprezinta cea mai buna solutie pentru asigurarea calitatii si durabilitatii proiectelor de constructii

De unde poate fi achizitionata cea mai buna teava patrata?

In magazinul online Mesteru Manole veti gasi intotdeauna teava patrata la cea mai buna calitate, pe care o puteti achiziona sub dimensiunea dorita la un pret foarte avantajaos. Nu numai ca materialele de constructie furnizate de Mesteru Manole sunt de o calitate inalta, dar sunt si foarte usor de implementat in proiectul de constructie pe care il planificati. Mesteru Manole este partenerul dumneavoastra de incredere in constructii!

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *