Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Fashion

Tipuri de încălțăminte comodă și elegantă pentru femei

pantofi dama

Pantofi, botine, sandale, adidași și chiar cizme – fiecare femeie are, cel puțin o dată în viață, o pereche din toate cele menționate. Încălțămintea joacă un rol crucial în realizarea unei ținute vestimentare, fiind un accesoriu ce poate fie să ajute rezultatul final, fie să îl afecteze. Pe lângă aspectul ce este de la sine înțeles că influențează foarte mult ținuta, nivelul de confort determină numaidecât posibilitatea ca perechea în cauză să fie purtată o lungă (sau mai scurtă) perioadă de timp. Dacă ești în căutare de încălțăminte comodă și elegantă, asigură-te că iei în calcul următoarele tipuri:

  1. Pantofi cu vârf ascuțit și talpă joasă

Ținuta office pentru birou include, pe lângă deux-piece-ul favorit sau rochia preferată și o pereche de pantofi pe măsură. Una dintre cele mai comode și elegante alegeri în rândul femeilor care merg zilnic la birou cuprinde o pereche de pantofi stilați cu vârf ascuțit și talpă joasă, având deseori un preț atractiv.

  • Pantofi cu vârf rotund și toc mic

Te vor ajuta să faci față mersului la birou, cu atât mai mult cu cât va trebui să te deplasezi în mai multe părți într-un timp relativ scurt. O pereche de pantofi cu vârf rotund și toc mic se potrivește la orice ținută elegantă, motiv pentru care îți va fi extrem de ușor să îi integrezi în ținuta finală. Mai mult, asigură-te că alegi culori neutre – de alb, negru sau maro – pentru a lărgi plaja de combinații vestimentare.

  • Sandale cu toc mic

Zilele călduroase de vară sunt perfecte pentru a purta sandale, iar cele cu toc mic sunt ideale pentru temperaturile ridicate. Cu ajutorul lor, te vei putea simți extrem de feminină și elegantă, fără însă a face rabat de la confortul oferit în timpul în care le vei purta.

Sănătatea este pe primul plan, mai ales atunci când vine vorba de picioare și de tipul de încălțăminte pe care o purtăm. Bucură-te de cea mai variată gamă de produse direct pe www.felamo.com și comandă perechea favorită!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *