Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Casa si gradina

Tot ce trebuie să știi despre Drujba (motofierăstrău) MegaGarden Profesional de 7CP

drujba mega garden

Activitățile realizate în atelierul personal sau cel profesional necesită atenție la detaliu și, nu în ultimul rând, instrumente de calitate. Nu o spunem noi, ci specialiștii în domeniu, care subliniază faptul că singura soluție pentru a avea parte de rezultatele dorite este să apelezi la aparate corespunzătoare. În această categorie se înscrie și drujba (motofierăstrăul) MegaGarden Profesional de 7CP, comercializat de cei de la MegaDepot.ro. Care sunt aspectele tehnice ale acestuia și cele mai importante caracteristici le poți descoperi pe parcursul rândurilor următoare!

Caracteristicile generale ale aparatului

Orice drujbă (motofierăstrău) MegaGarden Profesional de 7CP este special concepută pentru lucrările de tip profesional. Aceasta are pornire de tip demaror dublu, fiind alimentată pe bază de benzină. Motorul este în doi timp, iar lubrifierea este automată. Mai mult decât atât, carburatorul este de tip Walbro Japonia, având o pompiță de amorsare.

Specificațiile tehnice ale drujbei (motofierăstrău) MegaGarden Profesional de 7CP

Din punct de vedere tehnic, aparatul dispune de o capacitate cilindrică de 52 cc și de o putere maximă de 5500 W, respectiv 7 CP. De asemenea, rezervorul dispune de o capacitate de 550 ml, iar cel de ulei de 260 ml. În ceea ce privește greutatea aparatului, nu ai de ce să-ți faci griji, întrucât cântărește doar 6 kg.

Accesoriile incluse în colet

În momentul în care primești coletul la tine acasă, vei descoperi în el diferite accesorii. Printre acesta, se numără:

  • 2 lame de 40, respectiv 45 cm;
  • 2 lanțuri de 32, respectiv 36 dinți;
  • O pereche de mănuși;
  • O trusă de scule;
  • Un bidon amestec;
  • Un manual cu instrucțiuni.

Toate aceste elemente te vor ajuta să folosești drujba în raport cu activitățile pe care le ai de întreprins. Mai mult decât atât, citind manualul de instrucțiuni ai posibilitatea să descoperi numeroase aspecte care îți vor veni de ajutor zi de zi.

Optează pentru o drujbă motofierăstrău MegaGarden Profesional de 7 CP, ideală pentru activitățile tale profesionale!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *