Go to ...

Ziare Gorj

aflam tot

RSS Feed

Totul despre afisajele LED in benzinarii


Cea mai buna metoda de semnalizare a unei benzinarii este cu ajutorul unor reclame luminoase cu afisaje LED benzinarii,  care sunt special create pentru a semnaliza benzinariile si statiile de GPL, acestea permitand un afisaj electronic al preturilor, care pot fi schimbate cu ajutorul unei telecomenzi.

Afisajul LED pentru benzinarii poate fi achizitionat la diverse dimensiuni, in functie de preferintele fiecarui client in parte, iar acestea au anumite caracteristici speciale. Toate aceste afisaje LED permit modificare textului afisat cu ajutorul unei telecomenzi.

Toate componentele folosite pentru aceste reclame cu afisaje LED pentru benzinarii sunt din gama industrial, rezistand la temperaturi extreme, de la -40 de grade C si pana la +85/105 grade C.

Toate sistemele sunt protejate cu ajutorul unor lacuri speciale pe baza de silicon, care au proprietati anticondens, anticoroziune si antiumiditate, datorita acestor solutii, reclamele luminoase sunt foarte rezistente in ceea ce priveste radiatia ultravioleta si nici nu crapa la diferentele mari de temperatura.

Sunt folosite anumite led-uri care sunt foarte eficiente atunci cand vine vorba despre defectiuni care apar, mai exact, atunci cand un anumit led se defecteaza, se va stinge doar acesta si nu toate celelalte din grup.

Pentru acest gen de afisaje LED sunt utilizate doar acele led-uri care au o perioada de functionalitate foarte mare, durata de viata a acestora , la parametrii maximi, fiind de aproximativ 100.000 de ore.

Acest gen de sisteme de afisaj LED benzinarii sunt astfel proiectate astfel incat sa functioneze 24 h/ 24 h, astfel incat sa nu existe probleme in ceea ce inseamna functionarea acestora pe perioade indelungate.

Afisajul LED benzinarii este realizat din aluminiu eloxat pentru a putea rezista cat mai bine si pentru a avea un aspect cat mai elegant, iar datorita distantei dintre led-uri, care este de 10 mm in acest caz, afisajele sunt vizibile de la o distante de maxim 40 de metri.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *