Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Training de vanzari la Brightway®


Foarte multe afaceri, fie ele fizice sau online, au avut de suferit din cauza pandemiei de Coronavirus, care i-a obligat pe afaceristi si intreprinzatori sa isi inchida afacerile. In acest context, inclusiv abordarea clientilor s-a schimbat, iar tot mai multi si-au dorit sa opteze pentru un training de vanzari la Brightway®, astfel incat sa mentina relatia apropiata cu clientii si sa isi poata continua parteneriatele cu colaboratorii, deoarece au inteles cat de important este un curs de vanzari, in special daca manageriaza o afacere online.

Ce presupune un curs vanzari? Cum se desfasoara? Ce ofera?

  1. Brightway® ofera prin intermediul online-ului o modalitate usoara de a invata tehnici de vanzare curs, prin intermediul caruia sa deprinzi noi metode de abordari ale clientilor, astfel incat sa poti incheia parteneriate noi sau sa le prelungesti pe cele deja existente. Astfel de cunostinte sunt cu atat mai pretioase acum, cand multe afaceri au fost in pericolul de a se inchide.
  2. Tot aici poti sa deprinzi, in urma unor cursuri vanzari si negociere, noi metode de abordare a clientilor si colaboratorilor si vanzare sau negociere a serviciilor sau produselor pe care le ai la dispozitie. Cursurile de vanzari si negociere te ajuta mai ales in mediul online, unde abordarea clientilor este una directa via e-mail sau telefonic.
  3. La fel de util este si aplicarea pentru un curs vanzari companii, daca detii o afacere mai mare si deja ai ca target tinta marile corporatii.

Brightway® este platforma online care iti propune un training cu tehnici de vanzari practice, care sunt adaptate contextului actual, training pe parcursul caruia iti vei repozitiona si regandi in totalitate procesul de vanzare si te vei antrena sa devii de 10 ori mai bun decat concurentii. Viitorul afacerii tale depinde de modul in care te adaptezi la schimbari, dar mai ales de modul in care actionezi in situatii de criza, asa cum inca este situatia pandemiei de Coronavirus – un pericol invizibil care inca nu a trecut si pe care nu trebuie sa il tratam cu superficialitate.

Devino training de vanzari la Brightway® si nu o sa iti para rau pentru alegerea facuta, pentru ca firma aceasta, care isi ofera serviciile online, nu doar ca iti poate oferi solutii practice pentru propriul tau business, dar sunt si eficiente in acelasi timp cu rezultate dovedite si concrete (rezultatele aplicarii lor nu vor intarzia sa apara).

Cursurile de vanzari online deja sunt un trend in randul antreprenorilor si a managerilor care isi desfasoara activitatea atat in mediul real, cat si in mediul virtual, fapt care demonstreaza ca internetul reprezinta cu adevarat viitorul nostru, un viitor pe care trebuie sa invatam cu totii s ail exploatam in mod efficient, astfel incat sa putem sa facem si profit de pe urma acestuia. Internetul iti poate face bani, daca stii sa il folosesti ca o unealta care sa creeze pentru tine, prin tine, daca alegi sa investesti timp si energie catre astfel de activitati, menite sa iti imbunatateasca skill-urile de antreprenor si sa te ajute sa faci fata schimbarilor care pot aparea peste noapte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *