Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Auto

Tu ai incercat serviciul de inchirieri auto? Iata ce trebuie sa cunosti despre acest proces

Serviciul de inchirieri auto Otopeni este un serviciu care vine in ajutorul tau atunci cand este necesar sa te deplasezi cu o masina, insa personal nu ai una la dispozitie. Poti fi posesor al unui autovehicul si totusi sa apelezi la acest serviciu.

De ce? Raspunsul la intrebarea ta este foarte simplu: in felul acesta poti testa numeroase modele de masini sau poti circula fara restrictii daca autoturismul tau este in service. Descopera din randurile de mai jos care este procedura pe care trebuie sa o urmezi atunci cand vrei sa inchiriezi o masina.

Serviciul de inchirieri auto Otopeni

Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de o masina, poate te reintorci in tara si doresti sa ai la dispozitie o masina in aeroport sau poate vrei sa inchiriezi una cu sofer, alege sa apelezi la serviciile unei firme de incredere. Indicat este sa te documentezi inainte sa rezervi masina si sa verifici conditiile impuse de respectiva companie.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti?

Conditiile impuse de companiile de inchirieri auto sunt in principal aceleasi. Necesar este sa ai o varsta de minimum 19-21 de ani si sa detii un permis de conducere valabil. Acesta trebuie sa aiba cel putin un de zile valabilitate. Majoritatea firmelor care se ocupa de inchirieri auto iti pot solicita un depozit in momentul semnarii contractului. Prin acest depozit o suma din contul tau va fi blocata si returnata la finalul contractului, doar daca inapoiezi masina fara daune.

Verifica cat mai multe informatii despre firma de inchirieri auto

Indicat este sa verifici cateva detalii inainte de a rezerva sau de a semna un contract cu o firma de inchirieri auto. Poti face acest lucru citind cat mai multe review-uri despre respectiva companie sau discutand cu prietenii care deja apeleaza la un astfel de serviciu. Alte aspecte pe care le mai poti verifica, fac referire la:

  • cati ani de activitate in acest domeniu detine respectiva companie;
  • cat de mare este flota de masini detinuta;
  • ce modele de masini iti pot oferi – in functie de nevoile tale, poti alege o masina standard, una de teren sau poate chiar o masina din gama celor de lux;
  • care este vechimea masinilor;
  • modul de alimentare al masinilor – o companie de profil iti poate pune la dispozitie masini care functioneaza pe baza de carburant, adica benzina sau motorina, insa au la dispozitie si autoturisme electrice;
  • verifica informatii despre polita RCA si suplimentar, de CASCO;
  • citeste formularul si conditiile de rezervare;
  • verifica clauzele stipulate in contract;
  • verifica daca iti pun la dispozitie diverse oferte sub forma: asistenta rutiera, posibilitatea de a parasi spatiul UE cu masina inchiriata, servicii de tractare, transfer de la aeroport catre destinatia dorita de tine sau posibilitatea de a avea un sofer aditional.

Procedura de inchiriere

Dupa ce ai verificat informatiile esentiale cu privire la firma de inchirieri auto, urmatorul pas este sa rezervi masina. In felul acesta vei putea alege exact modelul dorit. In contract este necesar sa specifici perioada de inchiriere si locatia de predare. Verifica impreuna cu reprezentantul firmei de inchirieri daca masina are diverse avarii atunci cand o preiei, astfel incat sa elimini riscul de a plati contravaloarea respectivelor daune la finalul perioadei de inchiriere. Asigura-te ca returnezi masina cu un nivel corespunzator de carburant.

Pe site-ul caroutis.comai la dispozitie toate informatiile necesare procesului de tipul inchiriaza masini. Mai mult, o sa descoperi o gama variata de autoturisme, astfel incat sa alegi modelul care ti se potriveste!

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *