Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Tu de unde îți cumperi lenjeria de pat? Eu recomand CONELTEX


S-a discutat în mai multe rânduri despre beneficiile somnului pentru organismul nostru și ce s-ar întâmpla dacă nu ne-am odihni.

Nu suntem roboți să funcționăm cu baterii, asta este clar. Așa cum avem nevoie de o hrană de calitate, o apă la fel de bună și somnul trebuie să fie la fel de calitativ pentru ca noi să putem funcționa la cote maxime. Imaginați-vă că mâncăm sănătos, bem cea mai bună apă, facem sport dar nu dormim. Ce s-ar întâmpla? Cu siguranță organismul nostru nu ar mai putea să funcționeze. Așadar, toate aceste aspecte merg împreună pentru că noi să putem avea o viață cât mai sănătoasă.

Ce înseamnă un somn calitativ? Un somn calitativ înseamnă un pat cât mai confortabil, perne la fel de confortabile și lenjerii de pat finet CONELTEX dintr-un material calitativ.

Dacă la piesele vestimentare suntem pretențioși și căutăm să fie cât mai calitative, de ce nu am avea aceleași pretenții și de la o lenjerie de pat care ne atinge pielea în fiecare seară?

Lenjerii de pat de la Coneltex

Coneltex este un magazin care are în spate o experiență vastă în domeniul textil. Acesta oferă spre publicul larg performanță și calitate prin produsele pe care le oferă.

Eshopul pune la dispoziție o gamă extinsă de produse precum pilote și perne antialergice, cuverturi, lenjerii de pat, fețe de masă și naproane.

Toate aceste produse sunt confecționate din materiale de o calitate superioară și anume bumbacul.

Sunt foarte apreciați pe piață deoarece înțeleg nevoile clienților, astfel că le oferă servicii în funcție de nevoile acestora.

Mai mult decât atât, Coneltex poate personaliza produsele la dimensiuni cerute de client prin combinarea modelelor sau prin brodare.

Bumbacul finet printre preferințele clienților

Bumbacul finet este un material revoluționar folosit în special la confecționarea lenjeriilor de pat. Majoritatea persoanelor preferă o lenjerie de pat confecționată din finet deoarece are o serie de avantaje precum:

  • este un material care poate fi folosit în orice anotimp indiferent de temperaturi deoarece vara răcorește iar iarna încălzește.
  • lasă pielea să respire
  • este un material hipoalergenic care nu provoacă alergii sau iritații ale pielii
  • lasă pielea să respire
  • este rezistent la numeroase spălări și lenjeria nu se decolorează
  • oferă o stare de relaxare în timpul somnului deoarece este un material fin și moale
  • într-o lenjerie de pat finet pielea nu va transpira.

În cadrul magazinului Coneltex veți putea găsi astfel de lenjerii la un preț accesibil pentru fiecare buzunar.

Acestea pot fi comandate prin poștă, plata făcându-se la ridicarea coletului.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina coneltex.ro.

Date de contact:

0735 194 314.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *