Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Ursitoare botez – de ce sa le aduci la petrecerea micutului tau?


Venirea unui copil este intotdeauna un motiv de bucurie pentru parinti, bunici si cei apropiati, iar botezul este o ocazie minunata de a-i reuni pe toti cei dragi si de a-i face micutului cele mai bune urari pentru viata.

Dincolo de insemnatatea crestineasca pe care o are, acesta este o festivitate unica in viata copilului si ar trebui sa fie organizat cu cea mai mare atentie.

Si, pentru ca cel mic sa paseasca sub cele mai bune auspicii, de la eveniment nu pot lipsi frumoasele ursitoare botez de la agentia de organizare evenimente www.petrecem.ro. Acestea ii vor aduce cele mai de pret daruri – intelepciunea, iubirea si norocul – si, totodata, vor marca petrecerea cu momente artistice emotionante.

Ganduri bune pentru o viata implinita si fericita

Cu siguranta ca parintii isi doresc pentru copilul lor o viata frumoasa, fericita si implinita, iar modul in care el incepe drumul ar trebui sa fie marcat de cele mai bune ganduri si urari facute de ursitoare la botez.

Acestea vin la eveniment pentru a aduce cele mai de pret daruri si a-l ajuta pe cel mic sa porneasca in noua calatorie inzestrat cu bunatate, frumusete, intelepciune, dragoste si noroc.

Creeaza momente de poveste

Aducand zane bune sau ursitoare la botez, petrecerea va deveni speciala, emotionanta si mistica, iar invitatii, mici si mari, vor fi incantati sa fie martori la momente desprinse, parca, dintr-un basm.

Acest serviciu este prestat de actrite cu experienta care isi cunosc foarte bine rolul. Costumele lor sunt fascinante si vor transpune invitatii intr-o lume de poveste. Cuvintele pe care le rostesc, in versuri, sunt bine alese si, totodata, reprezinta o urare benefica pentru copil.

Ursitoarele anima petrecerea

Daca vei alege sa pasesti pe taramul de basm si sa aduci ursitoare la botez, invitatii tai vor fi fascinati de frumusetea si insemnatatea momentului. Pe langa faptul ca vor aduce un plus de rafinament si farmec petrecerii, zanele cu baghete magice vor anima atmosfera, atragand copiii in jurul lor.

In functie de pachetul pe care parintii il aleg, magia momentului creat se poate extinde la un joc de rol care, pe langa urari in versuri, sa contina un dans al zanelor sau redarea unui moment de poveste.

Spectacol la care pot participa si invitatii

Invitatii, copii sau adulti, pot participa activ la intregul spectacol, ajungand sa faca parte din basm si sa joace un rol langa zanele bune. In acest fel, poti sa fii sigur ca botezul copilului tau va aduce bucurie in inimile tuturor, devenind un eveniment memorabil.

Apeleaza la servicii complete de ursitoare botez si invitatii vor fi surprinsi de jocurile de rol. Ei vor fi incantati sa faca parte din spectacol si sa participe activ la moment.

Creeaza amintiri unice

Serviciile ursitoarelor sunt o cale de a aduce mai multa energie si antren petrecerii, prin feeria muzicii si a costumelor, dar si prin misticismul momentului. Poti sa fii sigur ca aparitia zanelor care ii doresc copilului tot ce este mai valoros in viata va marca botezul intr-un mod placut.

Cheama ursitoarele pentru a crea amintiri unice invitatilor si un spectacol magic care va pozitiona debutul in viata al copilului sub cele mai bune astre!

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *