Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Fashion

Veste tradiționale pentru bărbați din magazinul online ie-romaneasca.ro

Astăzi în modă există o tendință spre etno-stil-tradiție, adică o întoarcere la originile poporului, la cultură. Acest lucru se reflectă în croiala îmbrăcămintei moderne. Multe case de modă, creându-și cămăși destul de moderne pentru femei și bărbați, se îndreaptă către stilul unei ii, cămăși și veste tradiționale pentru bărbați. Iile brodate create în stilul tradițional românesc, arată foarte frumoase și nobile. În plus, în momente diferite, designerii apelează la aceste vestimentații tradiționale. Îmbrăcămintea populară românească nu este rezervată doar pentru ocazii speciale, sărbători și dansuri cu muzică populară. Stilul iilor românești este diferit pentru diferite regiuni geografice și le poți găsi pe site-ul ie-românească.ro.

O cămașă tradițională, o ie românească albă din in sau o vestă tradițională din lână este principala haină pentru femeile și bărbații moderni. În mod tradițional, bărbații poartă pantaloni albi, o cămașă tradițională albă și o vestă tradițională. Femeile poartă o ie românească brodată în culori vii. Fetele poartă ii albe cu decorațiuni roșii brodate, iar bărbații veste negre sau albe cu broderie în contrast.

Îmbrăcăminte tradițională românească din diferite regiuni

Îmbrăcămintea tradițională pentru bărbați și femei are diferențe regionale în România. Tinerii poartă costume albe, cu veste brodate, pălării și cizme negre. Pantalonii tinerilor bărbați sunt strânși, iar cămășile tradiționale în stil tunică cu mâneci lungi. Astăzi însă, vestele tradiționale pentru bărbați nu mai sunt grele, nu mai sunt decorate doar cu ciucuri, ci pot fi prinse într-un nasture dacă se dorește. Vestele nu mai sunt doar albe și negre, ci sunt crem cu broderie în roșu și negru, negre cu broderie portocalie, albe cu broderie roșie sau albastră, negre sau bleumarin cu broderie albă, albă sau neagră cu broderie multicoloră și exemplele pot continua. Astfel de veste tradiționale pentru bărbați pot fi purtate astăzi și la blugi, condiția principală fiind aceea de a asorta vesta la o cămașă tradițională pentru bărbați.

Veste tradiționale pentru bărbați – elemente incredibil de frumoase

Zona de origine a costumelor tradiționale determină detaliile vestei. Vestele tradiționale pentru bărbați ilustrează nu numai stilul modei, ci și natura practică a acestor haine tradiționale. Vestele de din lână sau cașmir se îmbracă pentru a menține atenția asupra tradiționalului și serioasă în unele părți ale Europei. O vestă caldă cu broderie este un element incredibil de frumos, purtată peste o cămașă tradițională. Producătorii de îmbrăcăminte pentru bărbați în stilul tradițional românesc, regândesc creativ ornamentele și siluetele etnice. În unele modele, broderia națională românească este simplificată, transformându-se într-un ornament decorativ. La altele, stilul este modificat, abordând modelele care sunt relevante în acest sezon. Îmbrăcămintea bărbătească tradițională se potrivește organic într-o garderobă modernă, combinată cu blugi, pantofi la modă și cod vestimentar de birou. În același timp, îți permite să simți legătura cu tradițiile și cultura țării tale, să simți spiritul acelor vremuri în care vesta tradițională pentru bărbați, creată de mâinile grijulii ale unei femei, protejează un bărbat prin munca sa.

Veste tradiționale pentru bărbați – Tendințele modei

Tendințele modei nu apar de la zero, ci ele reflectă epoca și sentimentul publicului. Ie-romaneasca.ro a atras atenția întregii lumi asupra vestimentației româneşti tradiționale. Motivele etnice din haine au devenit imediat la modă atât în ​​colecțiile creatorilor de modă europeni, occidentali, cât și, desigur, a designerilor români. Istoricii și sociologii occidentali explorează cultura, istoria și mentalitatea românească, iar casele de modă aduc pe podiumuri modele în veste tradiționale pentru bărbați.

Sezonul de iarnă nu este un motiv pentru a abandona o garderobă elegantă. O vestă tradițională autentică se potrivește bine cu pantaloni clasici, pantaloni casual și blugi. Fiecare detaliu al vestei fără mâneci este realizat cu cel mai înalt profesionalism și dragoste pentru tradiție:  un model de broderie verificat, o croială tradițională și o selecție frumoasă de fire. Nu mai puțin decât produsul în sine, broderia este importantă și din acest motiv, este realizată impecabil și trebuie neapărat purtată cu o cămașă tradițională pentru bărbați, care nu trebuie să adopte neapărat modelul broderiei de pe vestă. Poți cumpăra veste tradiționale pentru bărbați din magazinul online ie-romaneasca.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.