Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Vrei sa amenajezi un spatiu industrial si nu stii inca ce tip de pardoseala sa alegi? Orienteaza-te catre modelele de pardoseli epoxidice si descopera care sunt beneficiile pe care ti le ofera!


Daca dispui de un spatiu industrial, pe care vrei sa-l transformi intr-o hala, intr-o zona de productie sau pur si simplu intr-un spatiu pentru targurile de prezentare, atunci recomandat este sa stii cat mai multe informatii despre tot ce inseamna pardoseli epoxidice.

Aceasta solutie moderna iti vine in ajutor atunci cand iti este necesara o pardoseala rezistenta, pentru trafic intens. Din ce este insa realizata aceasta pardoseala si care sunt avantajele pe care ti le ofera? Toate raspunsurile, in randurile de mai jos!

Pardoseli epoxidice – din ce sunt realizate?

Realizate din rasini epoxidice de calitate si rezistente, pardoselile epoxidice sunt unele dintre cele mai noi produse de pe piata, atunci cand vrei sa te ocupi cat mai usor de amenajarea unui spatiu de mari dimensiuni. Mai mult, trebuie sa stii ca pardoselile obtinute astfel iti asigura suprafete plane, fara rosturi, pe care le poti accesoriza cu pigmenti metalici, cu chip-suri decorative, cu fototapet, nisipuri sau quartz, in functie de nevoile pe care le ai.

Cum se aplica?

In ceea ce priveste modul in care trebuie aplicate pardoselile, lucrarile sunt mult mai usoare decat daca ai fi optat pentru parchetul laminat, ale carui placi trebuie imbinate cu atentie sau pentru gresia care trebuie taiata si chituita. Indicat este sa colaborezi, insa cu o echipa specializata in realizarea pardoselilor epoxidice, o echipa care te poate ajuta sa obtii rezultatele dorite intr-un timp foarte scurt. Chiar daca materialele sunt mult mai simplu de folosit decat multe altele, daca nu sunt aplicate corect, atunci pardoseala de care ai nevoie ar putea avea denivelari.

In ce tipuri de spatii se foloseste in general pardoseala epoxidica?

Datorita caracteristicilor pe care le au, pardoselile epoxidice sunt folosite in general in extrem de multe tipuri de spatii:

  • hale de productie;
  • targuri de prezentare;
  • spatii de productie;
  • supermarketuri si hypermarketuri;
  • spitale;
  • restaurante.

Este adevarat ca pardoselile epoxidice pot fi folosite si pentru spatii mai mici, insa in acest caz nu vor fi puse la fel de bine in valoare precum in situatia in care ar fi utilizate pe suprafete generoase.

Care sunt principalele avantaje, de care te poti bucura?

Cand vine vorba despre beneficiile pardoselii epoxidice, ele sunt numeroase si trebuie sa le cunosti inainte de a lua o decizie in acest sens:

  • rezistenta la trafic greu – este un beneficiu extrem de important, pe care trebuie sa il iei in considerare, mai ales daca vrei sa pui pe picioare o afacere care presupune traficul intens. De exemplu, pe pardoselile epoxidice pot inclusiv sa parchezi autoturisme, fara a intampina probleme din punct de vedere tehnic;
  • o gama larga de modele – in functie de business-ul pe care vrei sa-l demarezi, te poti orienta catre unul dintre numeroasele modele de pardoseli epoxidice pe care le ai la dispozitie. Acestea sunt diverse cand vine vorba despre gama cromatica, ajutandu-te sa amenajezi cu atentie spatiul de care dispui;
  • pardoselile epoxidice nu au rosturi si nici nu sunt necesare praguri – intrucat se aplica pe intreaga suprafata a spatiului, materialele sunt usor de ,,montat”, fiind mult mai eficiente decat gresia ori parchetul laminat.

De la Pardoseliindustriale.ropoti comanda toate materialele care iti sunt necesare pentru amenajarea unui spatiu comercial. Este dovedit deja faptul ca pardoselile epoxidice pot rezista foarte bine chiar si pana la 10 ani, putand fi intretinute extrem de usor, asa ca nu trebuie sa eziti atunci cand vrei sa amenajezi spatiul pe care il ai!  

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *