Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

1 din 3 barbati prefera pariurile online


Nu este un secret faptul ca barbatii prefera sa parieze pentru a se relaxa si de ce nu, pentru a castiga niste venituri suplimentare din pasiunea lor. Desi in trecut atunci cand se intra intr-o agentie de pariuri, se vedea cum un numar mare de oameni isi incerca norocul. Lucrurrile nu mai stau chiar asa in ziua de azi odata cu dezvoltarea mediului online, dar si a platformelor care permit jucatorilor sa isi desfasoare activitatea in online. S-au schimbat astfel si preferintele barbatilor, iar aceasta transformare poate fi considerata a fi normala si in pas cu noile trenduri.

Beneficiile agentiilor online

Principalii operatori din tara noastra au decis sa deschida case de partiuri, iar acestea reusesc sa atraga un numar din ce in ce mai mare de clienti. Au luat nastere astfel pachetele de bun venit, dar si numeroasele promotii care exista pe parcursul unui an intreg. Aceste cadouri sunt foarte indragite de jucatori, ele reprezentand o sansa in plus de castig. De asemeena, ei au ocazia de a-si testa in acest fel strategiile gratis. Majoritatea pasionatilor s-au reorientat astfel catre agentiile de pe Internet, in defavoarea celor stradale.

Oferta mai variata de pariere este un alt beneficiu considerat de pariori. Cele mai cautate case de pariuri sunt considerate cele de top, ele oferind posibilitatea de pariere LIVE, timpul meciurilor. Aceasta optiune face vizionarea partidei mai interesanta, dar si mai palpitanta.

Pe langa aceste beneficii, agentiile online mai sunt indragite si datorita timpului economisit pentru a plasa un bilet. Dde asemenea, ele mai ofera si optiunea de a paria oriunde si vizionarea llive a maciului. Posibilitatea de a mzia pe internet este ideala pentru cei care nu au posibilitatea de a se uita la televizor sau nu pto ajunge la casa de pariuri. Banii intra direct in cont, acesta fiind un avantaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *