Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

3 lucruri pe care trebuie să le cunoști înainte de a alege firma de dezinfecție


Spațiile igienizate și lipsite de orice virus, microb sau bacterie este visul oricărei persoane pentru care curățenia este foarte importantă. În cazul spațiilor de birouri, precum și a sediilor fizice ale numeroaselor afaceri, acest lucru este asigurat de o firmă de dezinfecție specifică. Așa se face că, în ultimii ani, tot mai multe firme specializate în servicii DDD in Constanta (și nu numai) și-au făcut publice ofertele pe piață. În timp ce mulți dintre noi am fi tentați să alegem între ele doar raportându-ne la preț, există diverse alte caracteristici la fel sau chiar mai importante. Rămâi alături de noi și descoperă toate lucrurile pe care trebuie să le cunoști de la bun început!

  1. Substanțele folosite

Firmele de dezinfecție trebuie să folosească doar substanțe care sunt aprobate de Ministerul Sănătății. Acestea au fost testate corespunzător pentru a nu afecta organismul uman după aplicare, precum și pentru a proteja bunurile expuse pe birouri și în spațiile aferente.

Pentru a realiza procesul de dezinfecție, echipele specializate utilizează diferite substanțe virucide, care au scopul de a omorî virusul. În plus, apelează și la substanțe special concepute împotriva virusurilor, bacteriilor și, nu în ultimul rând, a fungilor.

  • Dezinfecția prin nebulizare

Presupune folosirea unei substanțe denumită și ceață rece și care, în contact cu atmosfera, dezinfectează rapid aerul și suprafețele. Pentru a realiza acest lucru, echipa specifică folosește un nebulizator cu care reușește să asigure întregul spațiu.

  • Dezinfecția prin pulverizare

Este relativ diferită, întrucât se folosesc diverse echipamente sub forma unor pompe. Acestea pot avea o presiune joasă sau înaltă, cu ajutorul căreia se distribuie substanța sub formă de particule asupra suprafețelor care sunt supuse dezinfecției.

Indiferent de metoda de dezinfecție pe care o dorești pentru spațiul tău, este imperios necesar să cunoști toate aceste aspecte chiar înainte să contractezi vreo firmă de dezinfecție. Mulțumită acestor informații, poți alege întocmai firma potrivită pentru tine, la orice moment din zi sau din noapte. Bucură-te de cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp!

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *