Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

MMConstruct de poate ajuta cu amenajarea spatiilor comerciale


Din ce in ce mai multe spatii comerciale au nevoie de diferite compartimentari astfel incat activitatea sa se poata desfasura cu mai multa usurinta. Astfel, tot mai multe firme apeleaza la compartimentari cu pereti din sticla pentru spatiile comerciale. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest tip de amenajare este mult mai avantajos decat cel traditional care se face de obicei cu pereti din rigips, lemn sau MDF.

Este foarte bine de retinut faptul ca toate compartimentarile spatiilor comerciale se realizeaza cu sticla securizata, care este o sticla speciala, tratata termic si care este foarte rezistenta la actiuni mecanice. Este primordial sa intelegem toate aceste lucruri pentru a inlatura tot felul de mituri care circula peste tot, precum, sticla se poate sparge si se pot produce tot felul de accidente la locul de munca.

La fel ca si in cazul birourilor, peretii din sticla pentru spatiile comericale sunt izolati fonic si termic. De asemenea, acest tip de sticla se sparge foarte greu, si daca acest lucru s-a intamplat, riscul de a ne taia este mult mai mic fata de sticla normala. Totodata, sticla securizata se zgarie foarte greu si se intretine usor.

Daca spatiul comercial va fi compartimentat cu pereti din sticla se va crea automat senzatia de amploare a spatiului, gradul de luminozitate din interior va fi mult imbunatatit, astfel ca in timp se vor reduce semnificativ costurile cu facturile de energie electrica. In plus, compartimentarea va oferi un plus de rafinament si de bun gust.

In ceea ce priveste compartimentarile cu pereti din sticla acestea se vor face foarte usor daca vom apela la ajutorul unor profesionisti. Daca va veti decide pentru un astfel de tip de amenajare, spatiul va fi aranjat fara probleme, in cel mai scurt timp, impreuna cu specialisti de la MMConstruct.

Daca la un moment dat va veti dori sa va mutati spatiul comercial sau va doriti o altfel de organizare, peretii din sticla se pot demonta la fel de usor pe cat de usor s-au mutat, putand fi amplasati in noua locatie fara nici o problema.

Pentru persoanele care iau in calcul faptul ca poate li se pare ca sticla nu ofera intimitate, acest lucru este total neadevarat, deoarece sticla securizata poate fi sablata sau colorata dupa bunul plac sau se pot lipi diverse stickere.

Peretii din sticla securizata asigura un plus de eleganta in comparatie cu solutiile traditionale de compartimentare. Iar daca veti dori sa imprimati sigla companiei pe ele, mai mult ca sigur ca specialistii de la MMConstruct va pot ajuta oferindu-va un avantaj in plus in fata potentialilor clienti.

In concluzie, ai nevoie de ajutor in firma ta? Alege intelept, alege MMConstruct!

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *