Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Agricultura

4 lucruri importante despre piese utilaje

Cand vine vorba de utilaje precum buldoexcavator, incarcator, miniexcavator sau excavator, un lucru este sigur: vor avea nevoie de piese de schimb. Totul tine de dvs. sa stiti ce si cum sa alegeti.

Aflati 4 lucruri importante legate de componentele echipamentului dvs. in articolul de mai jos.

Verificarile zilnice sunt cheia

Va doriti cu siguranta un utilaj performant, care sa isi faca treaba fara probleme. Ei bine, nimic mai simplu: efectuati verificari zilnice.

Daca acordati cateva minute in fiecare zi pentru aceasta operatiune simpla, veti avea numai de castigat. Este un mod eficient de a creste productivitatea si de a reduce timpul de nefunctionare. Schimbati orice componenta uzata, fie ca e vorba de un stop JCB 3CX sau ceva mai complex.

In timpul verificarilor acordati atentie diferitelor tipuri de ulei: de motor, de transmisie, hidraulic. Este important ca nivelul acestora sa fie corespunzator.

Alegeti cea mai inalta calitate de piese utilaje

Inainte de a cumpara componente de schimb pentru un utilaj este bine sa luati in calcul anumite aspecte. Cel mai important dintre acestea este calitatea. Alegeti intotdeauna un produs de calitate daca vreti ca echipamentul dvs. sa functioneze fara probleme.

O piesa care nu a fost testata reprezinta un adevarat pericol. Si chiar daca poate avea un pret atragator, in final va deveni sursa unor mari probleme. Este cunoscut faptul ca o componenta avariata atrage dupa sine defectarea altora.

Tineti cont de specificatii

Pentru a evita posibile erori este cel mai bine sa cunoasteti specificatiile originale ale utilajului dvs. O piesa care nu se potriveste poate fi o mare bataie de cap.

Consultand manualul de utilizare al echipamentului inainte de inlocuirea unei piese este cea mai sigura cale de a afla detaliile necesare. Doar asa veti putea gasi cea mai buna componenta si veti sta linistit.

Comandati din timp

Ca sa nu fiti luati prin surprindere atunci cand apar defectiuni nedorite este bine sa fiti proactiv. Comandand online o cruce cardan JCB 3CX , de exemplu, beneficiati de livrare rapida fara sa va deplasati din fotoliu.

Daca puteti sa va faceti un inventar de piese utilaje, in special acelea care sunt predispuse la uzura, veti reusi sa mentineti fiabilitatea echipamentului dvs. fara prea mari batai de cap. Ideea este simpla: cu cat inlocuiti o componenta stricata mai repede, cu atat mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.