Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Alcool sanitar Mona pentru igienizarea mainilor si a suprafetelor


Datorita epidemiei de coronavirus Covid-19, in multe tari se impune purtarea mastilor si a manusilor, precum si dezinfectare mainilor si a suprafetelor. Deoarece antisepticele pentru maini au inceput sa se termine in magazine si farmacii, prin urmare, Organizatia Mondiala a Sanatatii a emis un document cu prescriptia recomandata de a se utiliza alcool sanitar.

Principala substanta antiseptica activa este alcoolul etilic sau izopropilic. In magazinul online grupdzc.ro poti gasi alcool sanitar Mona care este un dezinfectant foarte bun pentru mediul casnic si mediul public. Cu acest alcool sanitar iti poti dezinfecta mainile si suprafetele din casa, cum ar fi mese, instrumente casnice, faianta din baie si bucatarie etc.  Alcoolul sanitar Mona este necesar pentru a dezinfecta in sine, de sporii bacterieni si multe alte bacterii, care ar putea exista in casa fiecarui om.

Alcool Mona

Chiar inainte ca pandemia sa ajunga si in Romania, multi oameni au inceput sa se aprovizioneze cu masti medicale si un antiseptic pentru mainile lor. Acum este foarte dificil sa gasesti aceste produse in magazine, asa ca microbiologii recomanda oamenilor sa utilizeze alcool Mona care poate fi folosit pentru a dezinfecta mainile si suprafetele. Medicii sustin ca 70% alcool este suficient pentru a ucide toate bacteriile de pe maini. 

Poti purta tampoane de bumbac sau servetele de tifon inmuiate in alcool Mona, care are un continut de alcool de 75% intr-o sticla de 500 ml. Sansa ta este insa, ca poti cumpara alcool Mona din magazinul online grupdzc.ro. Alcoolul Mona are proprietati antiseptice si este potrivit pentru dezinfectarea mainilor si a suprafetelor. Acest medicament este considerat un antiseptic. Contine alcool etilic, cu ajutorul caruia poti dezinfecta atat pielea, cat si suprafetele. In plus, din magazinul online poti cumpara chiar si en-gross, mai ales ca sticlutele de 500 ml sunt convenabil de utilizat. 

Alcoolul are un efect antiseptic si antimicrobian, si deci, poate fi folosit in siguranta in locul unui spray de maini antibacterian. Pentru astfel de nevoi, este folosit chiar si de de medici si personalul medical.

Mona alcool

Coaforul functioneaza cu biomaterial, care poate contine bacterii patogene, virusi, ciuperci (in unele cazuri, purtatorul bolii nu stie despre asta, in altele, pune in pericol in mod deliberat alte persoane). Murdaria si praful care se acumuleaza pe instrumente, ajung pe piele si, in cazul unei taieturi, bacteriile pot provoca infectii. Mai mult, atat specialistul, cat si clientul sunt expusi riscului. De la un salon de coafura sau un salon de infrumusetare, care incalca standardele sanitare, poti contacta si  aduce acasa scabie, pediculoza, herpes, stafilococ, hepatita sau chiar tuberculoza. Dezinfectarea cu produsul Mona alcool, ajuta la prevenirea posibilului transfer de microorganisme patogene. Curatarea mecanica a uneltelor de frizerie si coafor, sterilizarea, trebuie facuta in fiecare zi de catre personal si in special, dupa fiecare client care a solicitat serviciile coaforului. 

Cerintele de igiena pentru hair stylistii moderni sunt prescrise in statutul care reglementeaza cerintele de igiena. Documentele de reglementare explica ce fel sa folosesti dezinfectantele, cum sa dezinfectezi pieptenele, foarfecele, cutitele masinii electrice, briciul, periile, ondulatoarele si alte accesorii profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *