Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

De ce formula de Lapte praf Topfer este atat de solicitata pentru bebelusi?


Intreruperea alaptarii sau suplimentarea alaptarii naturale aduce si o alta provocare pentru parinti, si anume identificarea unei solutii optime care sa inlocuiasca cu succes laptele matern. Multe mamici recomanda formula de lapte praf Topfer, avand in vedere calitatea acesteia, absolut superioara.

Inainte de a investi in sanatatea copilului, in hrana adecvata pentru acesta, parintii trebuie sa ia in calcul faptul ca exista foarte multe tipuri si firme de lapte praf. Topfer se numara printre producatorii de top in domeniu, fiind apreciat de mamici si medicii pediatri si consumat cu placere de bebelusi.

Ce avantaje aduce formula de lapte praf Topfer asupra sanatatii copiilor

Laptele matern este cea mai buna sursa de nutrienti si de sanatate pentru copii si toata lumea este de acord cu acest lucru, de la medici si pana la mamici. Cu toate acestea, sunt situatii in care mamicile nu doresc sa alapteze, aceasta fiind o optiune personala, sau nu pot sa alapteze din cauze care tin de sanatate. Intr-un astfel de context parintii trebuie sa gaseasca o formula de lapte care sa fie cat mai apropiata de laptele matern, aceasta fiind un aliat de baza, un produs cu adevarat hranitor si sanatos, pentru dezvoltarea armonioasa a copilului.

Laptele praf Topfer 3, spre exemplu, este unul din cele mai cautate produse din Romania, deoarece are foarte multe calitati. In primul rand, contine multi acizi grasi, probiotice, prebiotice si  oligoelemente. Atat laptele, cat si restul ingredientelor sunt biologice. Produsul este adaptat necesitatilor nutritionale in functie de categoria de varsta a copilului.

Laptele praf Topfer nu contine gluten, iar toate ingredientele sunt atent selectate si controlate de peste 100 de ani. Laptele praf Topfer fara lactoza este perfect pentru copiii care au intoleranta la lactoza. Aceasta formula este dietetica si special dezvoltata pentru tratamentul insuficientei la lactoza si intolerantei la fructoza.

Laptele praf Topfer poate fi administrat atat in combinatie cu laptele matern, cat si ca hrana unica pentru sugari, inca de la nastere. Acest lapte nu contine elemente care sa nu fie tolerate in anumite afectiuni, acestea fiind inlocuite de proteine de inalta calitate din soia si de uleiuri vegetale.

Laptele praf fara lactoza se administreaza numai dupa varsta de 6 luni si nu se va administra copiilor care au alergie si la proteinele din soia. In functie de varsta bebelusului, laptele praf Topfer este disponibil pe mai multe categorii. Fiecare produs reprezinta o combinatie unica pe piata de acizi grasi, culturi si alte ingrediente esentiale care intra si in componenta laptelui matern.

Cum se poate administra laptele Topler?

  • daca sugarul este alaptat si mamica va considera ca laptele ei nu ii este suficient, spre exemplu, poate opta pentru formula Topfer Bio Lactane Pre;
  • laptele Topfer Lactana Bio 1 se administreaza de la nastere pana la sase luni;
  • Topfer Lactana Bio 2 se administreaza de la 6 la 10 luni;
  • laptele praf Topfer Lactana Bio 3 se administreaza de la 10 luni la 2 ani, continand chiar si pudra de fructe de origine organica, fibre si culturi BIFIDO, vitamine, iodura de potasiu, acid folic, biotina, selenit de sodiu si vitamina D, foarte importanta pentru dezvoltarea normala a oaselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *