Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Care sunt principalele beneficii ale liposuctiei?


Liposuctia este o procedura medicala, dar si o forma artistica de expresie a conturului corporal, aceasta procedura fiind folosita datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera persoanei care apeleaza la ea. Beneficiile liposuctiei sunt asadar de ordin psihologic, dar si fizic. Obtinerea unui suport fizic placut, dar si armonios va va ajuta mult in ceea ce priveste cresterea increderii in sine. O mai buna incredere in sine poate imbunatati semnificativ si alte aspecte ale vietii sociale, sexuale, dar si profesionale.

Oamenii se pot bucura de formele corporale, dar si de liniile pe care si le doresc, cu ajutorul liposuctiei care a devenit in timp una dintre cele mai frecvente operatii estetice pentru remodelarea corporala. Succesul acestei operatii s-a datorat in primul rand rapiditatii, dar si eficientei procedurii, precum si a timpului de recuperare redus. Liposuctia este o procedura aplicata cu succes pentru pacientii care au o greutate apropiata de greutatea normala, ba chiar si aproximativ 7 kg peste greutatea ideala a individului. Descopera pret liposuctie la o clinica moderna din Cluj Napoca. Tehnicile avansate folosite in cadrul acestei operatii premit si o sculptare precisa, dar si permanenta. Rezultatele finale depind foarte mult de elasticitatea pielii si varsta pacientului.

Cu toate ca se indeparteaza niste elemente interne ale corpului, iar perioada de timp pana cand organismul isi recapata caracteristicile si functiile naturale este mai mare, liposuctia este una dintre cele mai sigure si putin traumatizante dintre metodele de indepartare a adipozitatilor in exces. Aceasta interventie este una dintre cele mai sigure interventii de indepartare a tesuturilor adipoase rezistente la dieta si exercitii. Se pot folosi diverse metode de fragmentare, dar si de fluidizare a grasimii. Inciziile sunt relativ mici, dar si ascunse in pliurile si cutele pielii. Acestea nu sunt vizibile dupa perioada de recuperare.

Datorita varietatii mari de tehnici, exista posibilitatea sculptarii corpului exact asa cum va veti dori. Sculptarea corpului este o metoda eficienta de a obtine corpul cu aspectul tonifiat pe care il doriti, iar liposuctia reprezinta o tehnica de baza pentru subtierea anumitor trasaturi, dar si augmentarea altora. Desi silueta nou obtinuta poate fi permanenta, atunci cand apar variatiile de greutate, depozitele adipoase au tendinta de a se distribui proportional la nivelul corpului. Rezultatele liposuctiei sunt asadar echivalente cu dieta focusata pe anumite parti ale corpului. Liposuctia este o metoda nechirurgicala, minim invaziva, care reprezinta o alegere importanta pentru un numar mare de perosane datorita numeroaselor avantaje oferite. Aceasta va ajuta la reducerea intr-un anumit grad al celulitei, fiind o solutie excelenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *